Mina sommarplaner

Som alla andra år så frågar ni ju alltid om mina sommarplaner så nu kommer ett litet inlägg med årets sommarplaner. Spända? I AM. Det känns jätteskönt för jag har haft bilden av att jag inte har någon tid hemma alls i sommar men nu när jag la ihop alla resor och planer så inser jag ju att det inte är så hemskt mycket ändå. Skönt tycker jag. Vi börjar med midsommar..

Som jag kommer fira uppe i Hälsingland/ Ljusdal. Var här även förra året men året innan det var jag på ett så jävla mysigt midsommarfirande nere i Östergötlands skärgård med en massa gamla vänner ifrån gymansiet.. Det var typ mitt bästa midsommarfirande någonsin. Verkligen idylliskt.

Vi var i ett litet magasin på en brygga precis vid vattnet vilket var så somrigt och svenskt som det bara kan bli. Fint väder var det också hör och häpna. Det har ju typ aldrig hänt innan.

Nu efter midsommar har jag inga direkta planer förrän 5-8e juli som jag kommer spendera nere i Båstad Summer On Festival. Kanske kommer försöka klämma in några dagars resa till London. Det var alldeles för länge sedan jag var där och vet att Olivia hade blivit så glad om jag kom ner. Men vi får se hur jag känner och om jag hinner med det.

Gällande Summer On så blir det i varje fall roadtrip ner precis som förra året. Ser så mycket fram emot roadtrip biten, hög musik, stanna och fika osv. Hoppas det inte tar hela 11 timmar även denna gången bara haha.

Ganska straxt efter Båstad ska jag åka till Hong Kong. Vill inte riktigt berätta vad jag ska göra där ännu men fan vad fett det kommer bli. Alltså jag är helt sinnes taggad!!!! Har alltid velat åka till Hong Kong också så det blir verkligen en dream coming truuuuue! Om ni har några Hong Kong tips, får ni gärna dela med er!!!

När jag kommer hem därifrån har jag nog 1-2 veckor hemma innan det bär av till Palma med Molly, Moa och Lojsan samt pojkvännerna. Vi ska bara chilla, äta gott och sola upp oss för veckan efter så åker vi direkt över till……

IBIZA!!!!

Och nu är vi redan inne på Augusti…

Ibiza möter även Olivia upp oss så det blir exakt samma järn gäng som förra året vilket känns så skoj. Vi var verkligen ett perfekt gäng. Det blir nästan lite jobbigt när man är fler än 4 också. Då behöver man ju alltid större eller fler taxis, det blir krångligare med hotell etc så det kommer bli as bra.

Vi har redan bokat en hel del restauranger och båtutflykter så det ska bli riktigt roligt och jag älskar att vi redan har planerat det. Oftast så blir jag ju stressad av för mycket planer och planering men inte den här gången. Den här gången känns det BARA skönt.

Här är dom, mitt fantastiska Ibiza ressällskap..

Efter Ibiza får vi se om jag orkar med Way Out West. Annars så tänkte jag kanske försöka mig bort till New York eller Mykonos eller Paris.

Nu vill jag veta era sommarplaner. Vad ska ni göra?

12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (10)

 • Anja

  |

  Jag ska jobba hela sommaren men två veckor innan studierna är jag ledig så då ska jag försöka komma iväg till Barcelona eller någon annan härlig storstad , innan studierna och ett nytt jobb startar för mlg sista veckan i augusti

  Reply

 • Josefine

  |

  Vilka härliga sommarplaner du verkar ha!
  Själv blir det till att fira midsommar på Öland, där både dagsfest och utgång står på schemat.
  Går på semester i mitten på juli och då väntar några nätter i Göteborgs skärgård, hälsa på hos mina föräldrar i Småland, åka till Sicilien i Italien och sedan gå på Way Out West i augusti!

  Hoppas du får en bra sommar 🌸

  Reply

 • Martina

  |

  Försöka överleva ännu en sommar när andra försvinner i Stockholm. Både på jobbsökarfronten och på gymmet. Jag hatar vara beroende av andra, men denna sommar, varje dag är som vanligt. Jag kämpar på medans andra roar sig, kan koppla av, att ständigt strida för jag ska få det jag stöd jag behöver, att andra ska förstå och acceptera den jag är. Men trots mina 26 år har det inte hänt hitills.

  (Är arbetslös på grund av en svag utvecklingsstörning så jag kan, får inte arbeta för tillfället) + att jag tränar boxning regelbundet så jag är beroende av att andra dyker upp. Men jag kom på faktiskt att dom som har haft semester i juni kommer snart tillbaka! Så på grund av detta har jag ingen ekonomi till semester, åka utomlands, leva life. Inte så hemskt då vi har ”precis” varit på Aruba, men då trillade det extra pengar till mina föräldrar(det blir nog inte utlandssemester) för mig på flera år nu😪

  Reply

 • Johanne

  |

  Sååå mysigt!
  Elsker at du skal til Palma like før meg slik at jeg kan få litt inspo! Jeg skal til Palma første uken i august, så reiser jeg til Cannes i September <3
  Håper sommeren din blir perfekt!

  Reply

 • Amanda

  |

  Åhhh så härligt!! Jag ska jobba i tre veckor till och sen är det dags för mig att åka på en roadtrip till Paris där jag stannar i Danmark, Tyskland, Belgien och Luxemburg på vägen ner. Sen veckan efter jag kommer hem från Paris ska jag och mina vänner köra på vår tradition sen grundskolan att åka på Skåne-roadtrip där vi besöker delar av Skåne. Hoppas du får en fantastisk sommar, puss!!

  Reply

 • Adelina

  |

  Vilken underbar sommar du har framför dig!! Själv ska man åka till Sankt Jörgen Park och ha en spahelg nästa helg i Göteborg, åka till Stockholm en del, Köpenhamn och Italienska rivieran + Milano. Känns toppen! <3

  http://adelinaadelina.se

  Reply

 • Karen

  |

  If you wanna get the best views of HK at night, you definitely should go to these restaurants below

  – Hu Tong
  – Aqua
  Or the rooftop bars and Sky bars at Ritz Carlton

  Trust me- you won’t be disappointed with the views 😉

  Reply

 • Rebecka

  |

  TIPS HONG KONG:
  Ett ställe jag verkligen tror du skulle gilla är MANA Fast Slow Food. Kolla upp det, massa god och fräsch NYTTIG mat, vilket kan vara svårt att hitta. Perfekt när man tröttnat på den kinesiska maten och vill ha något enkelt, snabbt och gott. Hoppas du gillar det 🙂

  Reply

 • Elvira

  |

  Hej! Låter som du har helt underbara sommarplaner!
  Hur har du råd att åka på så många härliga resor? Är det mesta sponsrat i samband med att du gör samarbeten med olika företag eller är detta mest resor du gör ”för din egen skull” om du förstår hur jag menar? Alltså att du betalar allting själv med egna pengar som du har tjänat?
  Vore bara intressant att veta! Din blogg är extremt intressant med många fina bilder, keep it up <3

  Reply

 • Acetyl

  |

  I agree with the earlier post MANA fast slow food have some good vegan slow food. Also, Green Waffle Café has some nice brunch food, there is one in Causeway Bay and one in Central. Ritz Carlton has some of the best views in town but also the IFC rooftop has some nice views and there is a pop-up Shake Shack on this rooftop. If you are looking for good Asian food I would recommend Butao ramen which according to me serves some of the best ramen in town. If you need more tips I can recommend more places!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler