My future is so bright I gotta wear shades from Chimi

Inlägg innehåller reklam för Chimi Eyewear

Ni som läser bloggen frekvent vet att jag har haft ett litet ambassadörsskap tillsammans med Chimi Eyewear och det här är den sista posten för denna gången så därför kommer härmed två riktigt snygga looks och ännu en rabattkod till er så att ni kan beställa era Chimis och få hem dem innan midsommar. Bra va?

Rabattkoderna som gäller denna gången är ”10HANNA” som ger er 10% på 1 par samt ”20HANNA” som ger er 20% på två eller fler par. Och sen ger koderna även fri frakt och snabb leverans vilket är riktigt schysst.

I den här första looken så bär jag denna modellen som är min favorit…

Det är så fin snyggt med spegelglaset och just den här peach färgen.

Håller ni inte med?

Bär samma modell här fast i färgen litchi vilket är en ny färg som jag inte testat tidigare men som jag också föll pladask för eftersom att den blir lite space/ silvrig vilket är fett snyggt. Denna modell och färg finner ni här (klick!).

Glöm inte rabattkoden och enjoy your shopping….

Finns massor med olika modeller och färger att välja på så det är bara att gå loss!

11 gillar

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler