Vinprovning i Italien

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Mina snygga guldiga solglasögon här (klick!)

Ledsen för att jag inte bloggat på någon dag men efter vinprovningen vi var på i måndags så har jag mått jättedåligt till och från. Vet inte om jag ätit något eller vad det kan bero på men jag har bara mått illa, varit öm i kroppen och knappt kunnat äta någonting för att jag haft så ont i magen. Imorse när jag vaknade alltså 24h senare så mådde jag hur bra som helst och nu känns det som att jag är på bättringsvägen thank god.

Innan jag berättar för er vad jag fortfarande gör i Italien och varför jag inte åkte hem med de andra tjejerna så tänkte jag visa er några härliga bilder ifrån vinprovningen och vingården som vi var på häromdagen.

Vi besökte som sagt en supermysig vingård som hette Tenuta Torciano och fick testa typ 10 olika viner samt lära oss hur man faktiskt smakar på ett vin på riktigt. Men mer om det får ni se i min vlogg från den här dagen hehe.

Jag och Lojsan hade såklart med oss ombyte så att vi skulle kunna fota en extra outfit haha. Denna fina skjortklänningen hittar ni här (klick!). Och sandalerna är som sagt min egen design. Men det vet ni ju redan hopppas jag!

Den svarta tunna klänningen som jag hade resten av dagen hittar ni här (klick!). Väldigt sexig och elegant och så fin att ha till ett par sandaler speciellt då den inte är lång men inte heller kort utan typ midi.

Älskar att gå på vinprovningar och nu har jag varit i både Kalifornien, Frankrike, Sydafrika och Italien. Och ska jag ranka dem från 1-4 skulle jag säga att Sydafrika kommer på första plats, sedan Kalifornien, sen Italien och sist Frankrike. Har ni något ställe ni varit på vinprovning på som ni gillar lite extra?

8 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Linnéa

  |

  Men åh stackare, när man mår illa och har ont i magen blir man helt sänkt och energilös. Vad skönt att du mår bättre. Ha en fin dag! 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack! <3 Det är mycket bättre idag.

   Reply

 • Juliane

  |

  Hei <3 Vet du hvor den blå vesken på nederste bilde er fra?

  Reply

 • Angie

  |

  Krya på dig! Hoppas du mår bättre nu. Fantastiska bilder!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler