Gondol i Venedig

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Top här (klick!) – Kjol här (klick!)

Idag åkte vi givetvis gondol i en av kanalerna här i Venedig – and hello!!!! Det var så himla fint. Givetvis ett måste när man är här. Googla bara vart de bästa turerna går så ni inte missar något och ta gärna två stycken. En ni kan fota och en ni kan njuta av hehe (kanske bara är vi bloggare som behöver det iofs….)

Paraplyet köpte jag i ett litet turiststånd… Tycker det var så himla fint. Kommer garanterat ha med det på en liten picknick jag tänkte ha med några av tjejerna nästa vecka. Så mysigt att ha med sig i parken liksom för att kyla bubblet typ.

Kjolen är också fantastisk!

Den skiner som aldrig förr. Perfekt bröllopsoutfit…

9 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (3)

 • Enna

  |

  Vilka magiska bilder😍

  Reply

 • Evelina

  |

  Går inte att gå in på länken till varken toppen eller kjolen 😔 vart är kjolen ifrån är helt förälskad i den!!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler