Från Toscana till Venedig

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Bikinitop här (klick!) – Bikinitrosor här (klick!)

Hej finisar! Igår så blev jag och de norska tjejerna som var med på Deo Doc resan upphämtade av Bik Bok i villan vi bodde i för att åka på roadtrip bort till Venedig (tog ca 3 timmar). Jag mådde hur dåligt som helst hela bilresan och även största delen av dagen igår men försökte bita ihop så gott jag kunde och vara med på aktiviteterna vi hade inbokade.

Jag dör verkligen för bikinin som jag hade på mig igår. Hur fin är den? Den påminner lite om den är citron bikinin jag hade på mig häromdagen med de höga trosorna. Jag har fått lite utav en craving på höga bikini trosor. Tycker det är så snyggt. 

När vi checkat in och ätit lunch på en av hotellets rooftopen så la vi oss och lapade lite sol på takterassen där poolen var. Några fotade men jag försökte mest fokusera på att vara trevlig och att få mig lite sömn. Slumrade till flera gånger..

Här ser ni poolen!

Rätt ball.

Mer om vad vi gjorde igår snart…

7 gillar

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler