Från Toscana till Venedig

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Bikinitop här (klick!) – Bikinitrosor här (klick!)

Hej finisar! Igår så blev jag och de norska tjejerna som var med på Deo Doc resan upphämtade av Bik Bok i villan vi bodde i för att åka på roadtrip bort till Venedig (tog ca 3 timmar). Jag mådde hur dåligt som helst hela bilresan och även största delen av dagen igår men försökte bita ihop så gott jag kunde och vara med på aktiviteterna vi hade inbokade.

Jag dör verkligen för bikinin som jag hade på mig igår. Hur fin är den? Den påminner lite om den är citron bikinin jag hade på mig häromdagen med de höga trosorna. Jag har fått lite utav en craving på höga bikini trosor. Tycker det är så snyggt. 

När vi checkat in och ätit lunch på en av hotellets rooftopen så la vi oss och lapade lite sol på takterassen där poolen var. Några fotade men jag försökte mest fokusera på att vara trevlig och att få mig lite sömn. Slumrade till flera gånger..

Här ser ni poolen!

Rätt ball.

Mer om vad vi gjorde igår snart…

7 gillar

Rekommenderade inlägg

Börjar första dagen med en dyr sjukhusräkning i Beverly Hills...

Bara några styrkekramar

"Lägg dig inte i vad jag lägger mina pengar på"

Imorgon lanseras jackorna - så här är allt du behöver…

Bidrar vi influensers till konsumtionshets?

Varför jag känt mig trött på sociala medier...

Plagg ni frågat om

Hösten flyttar in och jag flyttar ut

Jag vill skaffa ett kontor med kollegor

Vad senaste dagarna bestått utav...

Nervös men också supertaggad över sista natten i lägenheten

Uppe på benen idag

En tom känslomässig vecka, ett jobbigt hejdå och ett befriande…

The jackets for the season are here

Min helg i bilder - Paris edition

Min födelsedagsfest, bästa födelsedagspresenten och ett veganskt recept

Suprise babyshower, hemma hos reportage, inredningstips och hundmys

Imorgon åker jag till L.A. på riktigt!!!

Firar min födelsedag i Paris!

3 looks till 3 olika tillfällen

Mitt födelsedagsfirande i Paris

Enkelt och nyttigt middagstips

Avskedsfrukost med tjejerna

Grab and run för mina följare i Göteborg

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler