Göteborg och Summerburst min helg i bilder edition!

Vilken helg jag har haft!!! Det är något speciellt med Göteborg alltså – varje gång jag är där slås jag av sånna lyckokänslor och nästan utomlandskänslor. Vet inte vad det är men det är typ något med energin och alla goa glada Göteborgare. Nu kommer i varje fall en lång utläggning om helgen. Först ut hotellfrukost efter ett riktigt jobbigt intervallpass som jag och Molly tog oss upp och gjorde i fredagsmorse innan alla festligheter startade.

Sen hängde vi som sagt på St Jörgen Spa hotellet hela långa dagen.

När vi kom tillbaka in till stan så gjorde vi oss i ordning och tog ett glas på Belloras takterass innan vi skulle möta upp de andra tjejerna som bodde hos Moas kille.

Vi satte oss på Bar Himmel i eftermiddagssolen och bara snackade skit och drack rosé. Det var så mysigt. Jag är verkligen så glad för att jag fått lära känna dom här tjejerna och för att vi går så bra ihop och har så kul tillsammans.

Det var mycket folk som ni ser…

Men de gjorde inte oss något 😉

När klockan började närma sig middagsdags så gick vi ner till TOSO där vi bokat bord för middag. Tycker att TOSO är en av de bästa restaurangerna vi har här i Sverige. Älskar det stället. Ni måste boka bord där om ni är i Göteborg något i sommar. De har en schysst uteservering.

Laxtartaren måste ni beställa då!

Efter middagen så gick vi till PUSH med några killkompisar. Men slängde in handduken hyfsat tidigt ändå eftersom att vi bokat in dagsfest på lördagen…

Började först lördagen med att checka in på ett nytt hotell, Pigalle.

Fick ett supernice rum. En av deras Royal suites.

Sen åkte vi tillbaka till Bellora eftersom att vi bokat lunch där. Och vi startade lunchen med en härlig återställare – bellinis! De var så goda och precis vad man var sugen på.

Jag hade på mig en as snygg t-shirt som jag köpte på Forever 21 i vintars och har sparat inför Summerburst helgen haha. Ändå imponerat att jag lyckats med det. För har velat ha den vid så många tidigare tillfällen eftersom att jag älskar den så mycket.

Finaste <3

Efter lunchen gick vi bort till Port Du Soleil. Vädret var helt otroligt – det var nästan föööör varmt. Men fan vad roligt vi hade det. Musiken var såååååå bra också. Dagsfesterna på Port Du Soleil är verkligen BÄÄÄÄÄÄÄÄÄST.

Bästa gänget!

Det här grabbgänget och Antonia är på riktigt de mest genuinaste och bästa jag vet.

Det finns inte en tråkig stund med dom.

Någon mer som var på dagsfesten? Jag träffade faktiskt flera stycken som hade min design och tycker fortfarande att det är så surrealistiskt och kul!!! Det är verkligen sjukt att se någon bära ens design sådär in real life.

Efter dagsfesten så gick vi hem, svirade om och piffade till oss lite och sen gick vi och åt en tidig middag på Brasserie Lipp. Jag satte på mig en as snygg klänning ifrån JFR och ett par skor ifrån River Island.

Det blev en varsin risotto och sen så började vi mingla lite med norrmännen vid bordet bredvid. De var så trevliga och är det inte alltid så roligt när man faktiskt börjar prata med främlingar på en restaurang? Varför gör man inte det oftare? Tar kontakt liksom. Finns ju bara positiva saker med det.

Efter middagen gick vi bort till Avalon och mötte upp resten av gänget innan det bar av till….

…..SUMMERBURST!!!!! 

Där jag träffade och kramade massor av er. Alltså fan vad kul det är och vad gulliga och härliga ni är!!!! Jag älskar fan att träffa och prata lite med er som faktiskt läser den här bloggen. Ni måste komma fram oftare. 

Höjdpunkten på Summerburst var givetvis Martin Garrix. Älskar att han avslutar festivalen även här hemma i Stockholm om två helger. Han är ju typ min favorit DJ. 

När jag skulle flyga hem i söndags såg jag ut såhär… ganska så sliten med andra ord… men ändå på rätt bra humör faktiskt haha. Trots att jag inte snittade så många timmars sömn över helgen.

När jag kom hem så blev det tacomys med Danijela.

Mjukissetet är även det ifrån JFR. Älskar det. Lite Gucci feelings över det.

Efter att vi handlat lite mat så gick vi över till Nybrogatan 38 och drack lemonad. Det är verkligen min och Danis grej, Nybrogatan och lemonad. Förra sommaren gick vi alltid dit och satte oss och drack lemonad haha.

Och sen blev det Tacos och filmen IBIZA.

Har ni sett den? SÅÅÅ BRA. Ni måste se den. Den finns på Netflix. Man vill verkligen bara boka en resa med tjejkompisarna när man ser den och allra helst till just Ibiza. Fyfan vad taggad jag är på att vi ska åka dit i sommar igen samma gäng som var där förra året.

11 gillar

Kommentarer (10)

 • Karolina

  |

  Hej Hanna! Jag och min kille ska upp till Stockholm i sommar och bo i deras lägenhet på Karlaplan. Har du några tips på bra frukostställen i området? (Om man inte orkar pendla med buss eller liknande.)

  Reply

 • Maja

  |

  Hej Hanna! Vart kommer din röda kjol ifrån? Supersnygg!!!

  Reply

 • Sofia

  |

  Åh var är din röda kjol ifrån?! Såååå himla fin

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den är supergammal från Missguided

   Reply

 • Therese

  |

  Hellu! Ang. Frågestunden. Vart bor dina föräldrar någonstans? Saknar du att bo utomlands och vart skulle du vilka testa att bo temp. Och varför? Kram kram!

  Reply

 • Amanda

  |

  Skulle du kunna göra en video där du går igen din garderob och visar dina favvoplagg? Vore så kul och se ???

  Reply

 • Elin

  |

  Hej, superfin och inspirerande blogg och instagram!!
  Här kommer min fråga till din video;
  Skulle du kunna visa hur du redigerar dina bilder?
  Kan du visa några snygga outfit till sommaren?

  Ha det bra!
  Kram!!

  Reply

 • Julia

  |

  Hejsan Hanna!
  Måste bara fråga vart den randiga/mönstrade ”playsuiten” är ifrån? Så himla fin!! ?

  Reply

 • linnea

  |

  Hej! vart är den svarta klänningen/bodyn ifrån, som du har på andra bilden?! Skitsnygg är du!!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De är en klänning ifrån Nelly! Men den finns nog inte kvar med tanke på detta var ett år sedan (eller två?)

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler