Göteborg vi är här nu!!!

Anlände precis till Landvetter och Göteborg och nu bär det av till hotellet vi ska bo på för en uppfräschning och sedan ska vi iväg på event med Jotex. Har känslan av att det kommer bli en lugn, mysig kväll vilket känns helt perfekt innan helgens alla festligheter som vi planerat!! Det är ju Summerburst här nere för er som missat det och enligt tradition är ju givetvis jag här när det vankas Summerburst nere i götet.

15 gillar

Kommentarer (2)

 • Jamie

  |

  Hej Hanna!! Kan inte du ge lite snabbtips på bra outfits att ha på sig på summerburst, ska nämligen också dit imorgon men vet ännu inte vad jag ska ha på mig 🙂

  Reply

 • Jamie

  |

  Hej Hanna!! Kan inte du ge lite snabbtips på vad man kan ha på sig på summerburst då jag också ska dit imorgon men har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler