God morgon!

God morgon finisar!

Jag kom precis hem från en springtur runt Djurgården som jag fick kämpa mig ut på imorse men jag behöver verkligen köra mer cardio nu när jag bestämt mig för att springa halvmaran så det var bara att bita i det sura äpplet. Ska hoppa in i duschen och sen iväg på en frukost som Dasha har.

Tills vidare får ni se hur härlig min morgon såg ut häromdagen när jag drack lite apelsinjuice i mitt fönster i en as snygg top ifrån IKRUSH och ett par höga röda bikini trosor som ni hittar här (klick!) – Väldigt snygg outfit att ha på beach clubs i sommar faktiskt. Typ Ibiza. Jag ska ju dit i år igen. Men mer om mina sommarplaner i ett annat inlägg, inte sant? Det vore väl kul?

Nä nu måste jag verkligen kila!

14 gillar

Kommentarer (3)

 • Emma

  |

  Du ser så bra ut, veldig motiverende! Kan du fortelle mer om hvordan du spiser og hva du trener? Har dine treningsvaner og matvaner endret seg den siste tiden?

  Reply

 • Anna

  |

  Kan du inte ta in pleated set igen i nästa kollektion?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler