Besatt av randigt

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Jag har blivit besatt av randigt och kom på mig själv när jag skulle välja outfits igår att det enda jag har i garderoben just nu är typ randigt haha. Hur roligt? Men det är ju så fint nu på sommaren (får man säga att det är sommar nu?…) – Ja vilket fall så har jag hur mycket randigt som helst nu. Och mina favoriter och skjortan jag har på mig kommer givetvis ifrån mitt absoluta favoritmärke Rails – som ni kan köpa här (klick!)

Skjorta Rails här (klick!) – Frill shorts här (klick!) – Solglasögon Glitter / Väska Chanel 

12 gillar

Kommentarer (1)

  • Hemmarecept

    |

    Så snygg skjorta! Kolla gärna in min blogg, där jag idag bjuder på ett recept på superenkla quesadillas! http://www.hemmarecept.blogg.se <3

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler