Picnick i Humlan med mina favvisar

Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara uppdatera er om min eftermiddag/ kväll som jag spenderade med den här jäntan och Anna. Vi körde lite catch up/ picknick/ middag i Humlegården då vi inte hängt med varandra på år och dar (som i en trio då..).

Vi pratade om allt mellan himmel och jord som alltid. Det blev både möhippor och sommarplaner och ett och annat däremellan. Ändå en väldigt mysig stund.

Tjejerna beställde thai och jag hade med lite sallad från gårdagens middag som jag passade på att äta upp.

Och sen avslutade jag kvällen med lite tjejsnack hemma hos Dani. Var tvungen att svänga förbi henne påvägen hem då jag blev sådär akut kissnödig och det blev inget kort pittstopp utan de slutade med att vi satt och snackade i en timme utanför hennes port innan jag begav mig hemåt.

Nu ska jag lägga mig för ska upp tidigt imorgon och träna med en tjejkompis. Sen ska jag börja packa och planera outfits inför Göteborg och Summerburst i helgen. Åker ner redan på torsdag!! Yeeeey!

13 gillar

Kommentarer (5)

 • Johanna

  |

  Varifrån är klänningen du har på dig? Så fin!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nelly!

   Reply

   • Ebba

    |

    Har du möjligtvis någon länk till klänningen? Lyckas inte hitta den på Nellys hemsida, tack för en super inspirerande blogg!!

    Reply

 • DAGSVERMER.NO

  |

  Så herlig. Blir jo helt misunnelig på den brunfargen din, hehe.

  Håper du får en fin dag i dag også 🙂

  Reply

 • Ninni

  |

  Undrar också om du har någon länk till klänningen, superfin!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler