Så håller du kvar vid träningsmotivationen

Jag har varit riktigt duktig med träningen på senaste. Hållit motivationen uppe, prioriterat träningen, testat nya träningsformer etc. Så därför tänkte jag ge er mina bästa tips för att hålla motivationen uppe då jag tidigare tyckt att det är det som har varit tufft.

1. Träna med en kompis. Det blir inte bara roligare och peppigare utan du pushar dig själv att orka mer med (för du vill ju inte vara sämre än din kompis ;))

2. Testa olika träningsformer. Det låter lite jobbigt jag vet men när man väl kommit utanför sin comfort zone så är det en av de viktigaste grundstenarna för att hålla motivationen uppe. För att träna blir så mycket roligare om man gör olika saker, går på olika pass, springer olika rundor etc.

3. Se dina träningspass du bokat in lika viktiga som dina jobbmöten. Och trots att du bara tänker gå till gymmet själv och köra intervaller på onsdag, skriv in passet och tiden du tänkt träna i kalendern. Då kommer det kännas svårare att hoppa.

4. Va inte så hård mot dig själv. Straffa inte dig själv för att du inte hunnit träna eller för att du åt något onyttigt när du egentligen tänkt hålla dig ifrån socker. Träning och hälsa ska vara roligt. Inte kännas påtvingat eller ångestladdat och det är så viktigt. För är det kul är det också lätt.

20 gillar

Rekommenderade inlägg

Börjar första dagen med en dyr sjukhusräkning i Beverly Hills...

Bara några styrkekramar

"Lägg dig inte i vad jag lägger mina pengar på"

Imorgon lanseras jackorna - så här är allt du behöver…

Bidrar vi influensers till konsumtionshets?

Varför jag känt mig trött på sociala medier...

Plagg ni frågat om

Hösten flyttar in och jag flyttar ut

Jag vill skaffa ett kontor med kollegor

Vad senaste dagarna bestått utav...

Nervös men också supertaggad över sista natten i lägenheten

Uppe på benen idag

En tom känslomässig vecka, ett jobbigt hejdå och ett befriande…

The jackets for the season are here

Min helg i bilder - Paris edition

Min födelsedagsfest, bästa födelsedagspresenten och ett veganskt recept

Suprise babyshower, hemma hos reportage, inredningstips och hundmys

Imorgon åker jag till L.A. på riktigt!!!

Firar min födelsedag i Paris!

3 looks till 3 olika tillfällen

Mitt födelsedagsfirande i Paris

Enkelt och nyttigt middagstips

Avskedsfrukost med tjejerna

Grab and run för mina följare i Göteborg

Kommentarer (3)

 • Annica

  |

  Du ser superfin ut!

  Reply

 • Nathalie

  |

  Har du något tips på något roligt pass (och jobbigt) på sats? 🙂

  Reply

 • Vanessa

  |

  Vart kommer träningsjackan som du har på dig på din mystory på snapchat idag? Den svarta? Den sitter så jäääkla snyggt på dig. Du är så tight!! Kram

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler