Feeling royal

Inlägg innehåller adlinks

Dress here (click!) 50 % off – Shoes here (click!) coming soon – Earrings 70% off here (click!) endast 53kr!!!

Här är en look jag hade i Cannes som jag helt glömt att visa er. Klänningen är så snygg och elegant och jag älskar den verkligen. Perfekt att den är på 50% nu också – så pass på. Skorna kommer komma i juli så ni får hålla utkik men de är också riktigt balla.

Det är riktigt snyggt att köra en helt svart look och sen bryta av med en färg på skor och örhängen så här. Det gör ju att det där helsvarta inte blir så himla tråkigt ändå, inte sant? Så det är faktiskt ett tips om ni vill köra just helsvart. Ta ett par färgglada skor och örhängen till.

Vad tycker ni om looken?

Tryck på hjärtat om ni gillar den.

52 gillar

Kommentarer (1)

  • Lina

    |

    Du är så bra på att balansera vänner, jobb, nöjen, resor, mat och träning. Hur tänker och gör du egentligen när du planerar? Stay golden!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler