En bh som sitter bra

Inlägg innehåller adlinks

Jag har kämpat med att hitta en bh som sitter bra i flera års tid så när Nina på Nelly introducerade den här för mig i Cannes så blev jag så jävla glad. Den är inte bara fin utan också superskön och sitter precis som den ska. Så himla himla glad för att jag till och med fick den utav henne.

Och eftersom att jag vet att ni är många som har och har haft samma problem och svårigheter som jag med just en bh som sitter bra, håller bysten på plats, är skön osv så kan jag ju inte låta bli att tipsa er om den här fantastiska bh:n.

Ni hittar den här (klick!) och den kostar bara 199kr!

7 gillar

Rekommenderade inlägg

Att känna sig nere när man borde vara hur glad…

Är du min nya klippare?

Poolhäng, massage och hemmabio med ett glas rödvin och den…

En av mina absoluta favoritplatser i hela världen!

Kom och fira min nya kollektion med mig!

En lugn helg i skärgården

Som en leksaksaffär för havet

Jättemysig restaurang på Ibiza och kossor som får massage

Har hittat sommarens snyggaste bikinis!

Stickad omlott klänning

Tips på hälsocafé i Palma

Formentera rekord, kaskadespya till sjöss, strandfest och en förlängd resa

Mhares - lugnare beach club i Palma och middag i…

Beachclub, rooftop häng och Italiensk middag i Palma

Mysig middag i Ibiza Old Town

Lunch med sanden mellan tårna

Min Hong Kong guide

Poolhäng på Destino

Coffee talk + hotelltips sista kvällen i Palma

Feels good to be back!

Ibiza nu kommer vi!

Street style a la Hong Kong

Tidig middag på Beach House och Garrix på Ushuaia

Redo att möta hösten!

Kommentarer (3)

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler