En helg på landet

Inlägg innehåller adlinks

Min stickade klänning här (klick!)

Jag har haft en helt fantastisk helg och här kommer ett inlägg om det.

Min fredag började med ett pt pass med Damla och sedan skyndade jag hem, duschade, bytte om och gick och handlade en outfit inför kvällen på Zara. Hade ju som sagt mitt lanseringsevent i fredags och hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig så tack och lov för att Zara finns och ligger relativt nära mig. Man hittar ju typ alltid någonting där.

Lagom till jag hunnit tillbaka hem och ätit lunch så kom Anna och Lorin (min make up artist) och så byggde vi upp en liten sminkstudio i mitt kök för att göra oss redo för kvällen.

Det här fick bli min slutgiltiga look. Klänningen är egentligen en jacka och är ifrån Zara och skorna likaså. Örhängena är ifrån NA-KD och väskan känner ni igen va? Sen hade Lorin gjort en väldigt bronzig och glammig look på mig. Kände mig så fin.

Eventet var som jag tidigare nämnt supermysigt och riktigt insta friendly. Emelie på Elite Floral är verkligen fantastiskt duktig på att få till det där med blomsterdekorationen för event. Allt var perfekt.

Här har ni kvinnan bakom min make (hon till vänster) – så snyggt sminkad hon själv var med! Inte sant? Älskar rött. Kanske borde testa något liknande nästa gång. Däremot tyckte vi båda att looken vi gjorde i fredags klassas som den bästa vi någonsin gjort så kanske får bli den någon mer gång!

När mörkret började komma in över Stockholm så drack vi upp vårt sista glas bubbel och åkte bort till Asian Post Office för att få i oss lite mer att äta (läs vi ville inte att kvällen skulle ta slut).

Och här är resultatet av det.

Riktigt mumsigt!

Sen blev det lördag och en mysig liten frukost hemma. Eller mysig och mysig den var faktiskt lite stressig för jag bestämde mig för att åka ut till Lojsan och Buster på landet när jag vaknade i lördagsmorse så fick snarare slänga i mig detta relativt snabbt för att hinna med bussen ut till Stavsnäs. Det var ju så fint väder så att sitta kvar inne i stan fanns inte som alternativ.

Väl framme tog jag av mig kläderna direkt och svirade om till en bikini för att sedan ligga och bränna på det i solen. Denna bikinin är ifrån AWA’s senast bikinidrop med Nelly. Men lovar att länka så fort den är online – för det är snaaaaaart!

Efter någon timme i solen började det kurra i magen på oss så då tog vi båten bort till Bullandö för att äta lunch på Bullandö Krog. Jag åt lenrimmad lax och potatis med honungssås. Väldigt somrigt och fräscht. Känner mig fortfarande mycket nöjd med mitt lunch-val haha.

Efter maten blev det en glass. Man kan inte åka till Bullandö och inte äta glass har jag intalat mig själv. Jag tog hallonsmaken och den påminde mig så mycket om när jag var mindre och var hos farmor och farfar ute i deras sommarstuga. För de hade alltid hallon glass i frysen som smakade exakt som den här. Nostalgi.

När vi kom tillbaka till landet så la jag mig i en solstol och lyssnade på lugn musik medan de andra badade och bastade. Jag är inget super fan av det så jag hoppade det denna gången och tog mig lite välförtjänt egentid – vilket behövdes efter en vecka i Cannes i en lägenhet full med tjejer.

Iofs tackar man ju inte nej till lite häng med Lojsan i första taget!

När solen började gå ner började killarna laga middag och den blev sååååå god. Pasta med räkor, vitlök, vitt vin, krämig sås och chili. Det vattnas i munnen när jag tänker på den.

Avslutade kvällen med att grilla Ahlgrens bilar XL version samt såg en skräckfilm som hette The Bye Bye Man. VARNING SE EJ! Haha. Usch, jag ogillar verkligen skräckfilmer starkt men Lojsan är ju som besatt så man måste väl ställa upp någon gång. Men de roliga var ju att varken hon eller jag vågade gå ner till det stora huset och borsta tänderna sen haha.

Söndag och frukostbuffé i solen!

Åt även kanelbullar från Mr Cake – oj vad smarriga de var.

Sen lite sol på bryggan innan vi…

Hade bestämt att vi skulle åka båt från landet till Djursholm (tog ca 5 timmar inkl en liten lunch på Vaxholm). Här är vrålåket vi åkte i. Så fin båt ju. Gillar verkligen att den är gul.

Jag låg mest bak på soldäcket och solade….

Skjortklänningen är ifrån Marlene Birger…

Låtsades även att jag körde lite andra båtar för bildens skull..

(Denna ljusrosa skjortan är ifrån Rails)

Men det kändes så töntigt eftersom att ALLA vet att jag varken kan köra båt eller är båtvan så jag skrattade mest åt mig själv vilket slutade med att typ den bilden blev den finaste.

Vaxholm mötte vi upp några vänner inkl Anna för lunchen. Det var mysigt. Jag åt en vegetarisk burgare som var supersmarrig. Försöker ju äta så vegetariskt och veganskt jag kan/ orkar just nu. Och än så länge tycker jag att det funkat superbra.

Min söndagskväll avslutade med en spontanmiddag på Strandvägen tillsammans med Linn. Så fort jag kommit hem från landet drog jag ut och sprang runt Djurgården och sen messade Linn och frågade om jag var sugen på middag så då sågs vi nere på Strandvägen på en jättemysig middag i kvällssolen.

Vi båda åt vegetariskt/ sparris å det var as gott.

Och ja, det var ungefär exakt såhär min helg såg ut. Det kommer en mysig vlogg version på detta också imorgon. Tror att den till och med kommer att bli SUPER mysig faktiskt. Ni får se och avgöra imorgon.

21 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Amanda

  |

  Hej hanna!! Älskar din kollektion för ideal of sweden köpte själv det svarta skalet och ääälskar det så himla snyggt och lyxigt!!😍 jag undrar vart din snygga stickade klänning är ifrån? Kram✨

  Reply

 • Emma

  |

  Vilken storlek har du på bikinin från hennes kollektion? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   36/S puss

   Reply

 • Hanna

  |

  Tycker verkligen att det är så bra när du flikar in med sådana grejer, som att du försöker äta mestadels vegetariskt. Det känns roligt att du visar att du tänker på sånt men framför allt du uppmuntrar andra 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Glad jag blir! Tack för komplimangen 🙂

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler