Strandhäng i Cannes och baksidan med att jobba som influencer

Efter att vi ätit lunch på La Môme så paxade vi en varsin solsäng och stannade kvar på piren och beachcluben. De första två timmarna vi var där så fotade vi en hel del content men det var inte alls kul för ingen av oss blev särskilt nöjda. Och när man tänker på det så är det så sjukt vilken perfektionist man blivit när man jobbar med det vi gör. Man får ju till många snygga bilder men ändå blir man inte nöjd bara för att man vill och måste vara extra. Sen får man ångest också för att man spenderat så mycket tid på att fota saker och helt glömt att njuta och ta in ögonblicket och stunden. Jag förstår att det må låta helt sjukt för er att detta kan vara något jag kan tycka är jättejobbigt men det går typ inte att förstå om man inte är inne i den här bubblan själv för då tror jag verkligen att man kan känna igen sig…

Vi varvade att fota de olika looksen med att smutta på lite iskallt rosé medan den andra bytte om etc. Och det var väldigt härligt att varva ner lite för efter ett tag blir man ju så frustrerad. Det kan verkligen ge en prestationsångest det här med att vara influencer ibland och igår var verkligen en sådan dag. Jag ville bara skita i allt och lägga mig och sola, men det kan man ju inte heller eftersom att det är ens jobb och vi är här för att jobba och fota content. Det är ju inte så att vi bara chillar runt och dricker bubbel på beach-clubs och har det nice direkt även om det kanske ser ut som så.

Älskar varje fall mina sandaler, de ser ut som Hermés sandalerna fast är 3 gånger billigare. Ni hittar dem här (klick!). De finns även i rött och svart. Så snygga verkligen. Ska köpa dem i rött med tänkte jag.

När vi äntligen var klara med att fota content och kunde chilla och hänga så beställde vi in bubbel och som ni ser hade vi en servitör som var så snygg att klockorna stannar. Vi alla blev helt fnittriga när han var vid oss. Han såg typ exakt ut som prins Carl Filip.

Sen satt vi i varje fall i solen och snick snackade om lite allt möjligt.

Jättemysigt! Älskar att hänga såhär i solen.

Här är även en bättre bild på klänningen jag hade på mig igår som ej kommit ut än men som det finns liknande av här (klick!) och här (klick!). Lovar att jag ska berätta när den här klänningen finns i butik också så att ni får veta det.

Varför ha en när du kan ha två?

Ja som ni ser hade vi ju inte bara en snygg servitör utan TVÅ. Här kom de och bjöd oss på shots för att vi hade bjudit dem på ett glas bubbel. Gulligt.

Bikinin jag hade på mig kommer komma ut om 1, 2 veckor men lovar att berätta för er då också när den är ute så att ni kan köpa den. Jag älskade den. Den satt så fint på mig med lite hips och curves och större bröst. Färgen är riktigt bronzig också!

Eftermiddagssnackset bestod av ett fruktfat och små mini glassar…

Här håller jag i en av glassarna så då ser ni ju hur små de var, så söta. De var verkligen perfekt att äta en liten sådan när man var lite sötsugen men inte heller vill äta en hel glass utan bara ha något litet efter på liksom. En fantastisk eftermiddag overall trots att det var lite kämpigt där i början med fotograferingen.

28 gillar

Kommentarer (30)

 • Maja

  |

  Satt ni i solen och skick snackade i skuggan samtidigt? ?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hahaha oj

   Reply

 • Sofia

  |

  Gud du är ju HELT världsfrånvänd

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Vad syftar du på?

   Reply

  • Malin

   |

   Hade man kunnat klicka like på kommentar hade jag gjort det

   Reply

 • Sally

  |

  Har aldrig kommenterat din blogg men följt dig rätt länge nu! Såååååååå jävla bra att du beskriver dig själv som kurvig och med lite större bröst. Innan har det känts lite som att du vill vara petit och tycker om att va ”liten” men så befriande att du nu beskriver dig själv som någon med lite kurvor. Och va svinstolt över dig själv – du är hur snygg som helst och jag som också har stora bröst och kurvor älskar dina kollektioner!!

  Reply

 • Amanda

  |

  Åh, mini glassarna ser så söta och goda ut! ?

  Reply

 • Amanda

  |

  Finns bikinin bara i den färgen? Eller kommer man kunna köpa flera?

  Reply

 • Lovisa

  |

  Du är så himla fin ändå!! Även om jag vet hur det känns:/

  Reply

 • Bella

  |

  Att klaga på att det liv du lever skulle vara ångestfyllt är ju att inte sätta saker och ting i perspektiv direkt. Ni får saker gratis mot att ta fina bilder. Ansträngningen och prestationen går ju inte ens att jämföra med exempelvis universitetsstudier med stora tentor i typ medicinteknik eller företag som efter kanske år av förhandlingar och hårt jobb äntligen skriver avtal och sluter dealen. Allvarligt talat, skrattretande.

  Reply

  • Kornelia

   |

   Alla ansträngningar ser olika ut och bara för att det ser väldigt ”glassigt” ut ligger det mycket arbete bakom även blogg-yrket. Det handlar ju inte bara om att ta bilder på saker man fått gratis. Tycker det är väldigt dåligt att klanka ner på en person som presterar och kämpar, spelar ingen roll om hen läser på universitete eller jobbar som influencer. Att få ångest över bilder kan låta ytligt ja, men tänker man på det en extra gång så är det ju ett jobb som står på spel där det krävs bra bilder. Vem som helst som inte känner att man presterar på jobbet kan ju få ångest. 🙂

   Reply

 • Cornelia

  |

  Äh, du fick ju till sjukt snygga bilder iaf! Så något rätt gjorde du 🙂 Jag har en fråga/efterlysning – jag skulle så gärna vilja ha ditt pleated shorts and top set i storlek S, köpte det i XS förra året men inser att jag vill ha ett i S. Är det någon som har i S och vill antingen byta eller kan tänka sig sälja sitt? Mitt set är i ljusrosa men kan typ tänka mig vilken färg som helst!

  Reply

  • Emelie

   |

   Jag har i storlek S, köpte i storlek M efteråt vilket passade mycket bättre för mig. Färgen är terracotta och är aldrig använd, bara testad 🙂

   Reply

   • Cornelia

    |

    Åhh!! Vad vill du ha för det?

    Reply

    • Cornelia

     |

     Och skriv gärna din mailadress! Eller om Hanna kan lämna ut den till mig? Min är iaf cornelialips@hotmail.com 🙂

     Reply

 • Emma

  |

  Helt makalöst hur snygga servitörerna är asså omg!!!
  Förstår presations ångesten med bilder osv är exakt samma! men det blev iaf snygga bilder 🙂

  Reply

 • Frida

  |

  Skönt att någon är öppen med hur er bransch faktiskt är!! Det framgår verkligen hur mycket tid du lägger ner, du är grym!! Att vara influenser tycker jag ofta verkar vara ett extremt tufft jobb eftersom man arbetar så pass mycket med sig själv och vad andra tycker. Inte alla klarar det<3 Kram

  Reply

 • Ellen

  |

  Ert jobb som influensers går ju i stort sätt ut på att få det att se ut som att ni inte jobbar. Jag fattar inte att människor inte förstått det än… sen ser ju alla jobb såklart olika ut och vad man gör om dagarna varierar beroende på bransch, men att tro att ni inte jobbar och glassar runt hela dagarna är ju bara konstigt. Var tror folk att allt content kommer ifrån? Och att jämföra influencerjobbet med ex sjuksköterska är ännu konstigare, det är ju helt olika branscher, kompetens och arbetsuppgifter. Som jag ser det har ni ett arbete som är en utvecklad version av någon som producerar innehåll till tex en tidning/magazine. Jag förstår att det inte alltid är lätt att få till det innehåll man vill ha och strävar efter, så är det alltid i mediabranschen. Att förminska det (genom att tex jämföra med helt annorlunda jobb och branscher) anser jag bara är dumt! Ni gör dessutom detta oftast själva och inte med ett helt team av personer så som det annars ofta går till när man producerar content.

  Min tanke var inte alls att kommentaren skulle bli så här lång haha… men keep it up! Du är bra på det du gör 🙂

  Reply

 • Christina

  |

  Åh vilken fin klänning!! När, ungefär, kommer den att komma ut? Ska på bröllop i juni och denna hade varit perfekt! Letat typ ÖVERALLT efter bra klänningar utan framgång så vore ju så himla najs att kunna köpa denna ?

  Reply

 • Lena

  |

  Hanna, jag förstår att du/ni och alla influensers lägger ner flertalet timmar om dagen för att ni ska få allt att gå ihop med det ni gör, bra presterat, absolut, MEN, ni är inte ensamma om att vilja prestera i ert arbete. Och ja, du kommer säkert säga att du har inte sagt att inga andra gör det, men sättet du framställer det på gör att man kan tro det. Varför ska du ens skriva det? Du säger själv att du bara skriver om en viss procent av ditt liv i bloggen, varför då klaga på att du har ett kick ass jävla härligt jobb? Jag skulle gärna byta med dig. Alla människor (eller iallafall de flesta) presterar dagligen på sitt jobb, för att nå högre, få bättre lön, göra andra folk nöjda osv. så snälla, sluta försöka få oss att tycka så jävla synd om er som för gratis resor, kläder och massa annat. Alla människor kämpar i sitt yrke, och kom inte och säg att du gör mer än någon annan.

  Reply

  • Julia

   |

   Kunde inte hålla med mer!

   Reply

 • Paula

  |

  Förstår att det är tufft att inte få de content och material ni önskar men hade nog hellre haft de problemet än sitta inne på ett kontor och jobba mellan 9-17 varje dag nääär de är fint väder ute, man får ganska mkt ångest av de med… Ni får ju ialf sol och värme haha. . . Så förstår att de kanske provocerar vissa människor men jag hade hellre varit i era skor, ser ju inte helt fel ut ändå 😉 Alla jobb har ju sina för och nackdelar, så är det med allt!!

  Reply

 • Evelina

  |

  Skulle vilja veta mer av ”den riktiga sidan” av att vara en influencer, hur ser en dag för dig ut på ett och ungefär, för och nackdelar osv 🙂
  En riktig intressant story att höra för det är ingen som pratar om det på det sättet!

  Reply

  • Erika

   |

   Jag instämmer med Evelina här ovan. Jag tycker också att det skulle vara intressant att höra ”baksidan” med yrket. Då inte i form av content-stress, för precis som det tidigare skrivits, så ingår ju stress i ens varadagliga arbete. Utan mer den baksida som kan spräcka den bild av influencer-yrket som många har idag. Jag tror att många har en romantiserad bild av hur det är att vara influencer, vilket jag inte alla gånger tror är särskilt bra för varken den enskilde individen eller samhället. Så ja! Berätta mer!

   Reply

  • Sandra

   |

   Jag jobbar som influencer utanför mitt ordinarie jobb. Jag sliter häcken av mig för att producera content och vara aktiv på Instagram och YouTube. Men jag älskar det. Att få arbeta hårt för det jag brinner för är fantastiskt.

   Men vardagen är allt annat än glamourös. Jobbar, hämtar barnen, försöker få ihop pusslet tills det är dags att laga mat och lägga barnen. Efter 20 på kvällen har jag äntligen tid att arbeta som influencer, om jag inte försökt hinna det innan 7 på morgonen eller klämt in det på lunchen. Jag är noga med att vara öppen och transparent hur det är att arbeta som influencer. Det är skitskoj, men det är mycket jobb. Jag gnäller aldrig för jag kan ju välja att göra något annat. Alla yrken, oavsett vilket, har samma struktur. Och man väljer själv hur mycket tid man vill lägga <3

   Jag tar dessutom aldrig emot gratisprodukter, det är skatteplikt på dessa så kontentan blir att jag går back. Det kan jag inte försörja mig på. Jag tar betalt för det arbete jag lägger ner.

   Reply

 • Veronica

  |

  Ett tips är att det kanske skulle kännas bättre att från början ställa in sig på att 8 timmar av dagen är jobb och sedan njuta 100%. Att lägga upp det som en vanlig arbetsdag när ni fixar content mellan 8-17, njuter av solen på lunchen och sedan verkligen kopplar av och njuter på kvällen när jobbet är klart. Att ställa in sitt mindset kan verkligen hjälpa, vet hur hemskt det är när jag sitter på kontoret hela dagen och det är 24 grader utanför och allt jag vill är att hänga på en uteservering eller i en park. Vet jag då att jag har det planerat på kvällen så kan jag slappna av och prestera bra på jobbet istället ?

  Reply

 • Karolina Petersen

  |

  Lyssna inte på vad folk säger! Du är grym och du gör ett fantastiskt arbete med din blogg. Alla jobb är jobbiga från och till, oavsett vad man gör och det är okej att tycka det!
  Vackra du och jäklar vilken bomb bikini! 😀
  Är kurvig precis som du och har precis upptäckt Hunkemöllers D+ BH sortiment, alltså skojar inte när jag säger att de är de skönaste jag testat. Tänkte det nog skulle passa dig bra också? https://www.hunkemoller.se/se_sv/bh/bh-stora-storlekar.html

  Reply

  • Malin

   |

   Fast att lyssna på folk är väl exakt vad man som influencer bör göra? Vi är ju Hannas mottagare/läsare och ger således respons på det hon skriver. Fine att viss kritik är obefogad och onödig men jag tycker ingen av kommentarerna ovan är av sån karaktär utan snarare tvärtom. Hanna, börja LYSSNA på dina följare. Inte första gången direkt folk reagerar på ditt sätt att uttrycka dig. Eftersom det händer gång på gång kanske det vore bra att börja ta åt sig och fundera på hur du kan jobba med just den delen som så många verkar va missnöjda med så lär du slippa liknande kommentarer som denna plus ca alla andra i detta inlägg <3

   Reply

   • Karolina Petersen

    |

    Nej, menade såklart inte att hon inte ska lyssna på sina läsare. Menade ju att hon inte ska lyssna på de som säger att det är dumt att tycka att vara en influencer kan vara jobbigt. Det är klart att det kan vara lika jobbigt som vilket annat jobb som helst 🙂

    Reply

 • Tilde

  |

  Åååh bikinin!!’ Vart ska jag hålla utkik efter den? Bara måste ha den ?????

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler