Jag har köpt en ny väska!!!!

Klänningen här (klick!) – Skorna kommer i juli på Nelly men finns liknande i svart här (klick!) – Solglasögon här (klick!)

Eftersom att vi bara hann/ hinner åka till St Tropez från Cannes en dag då det tar ca 1,5 timme från Cannes att åka dit med taxi så hade vi med oss ombyte så vi kunde fota lite fler härliga outfits i troppan. Detta var min andra outfit och jag DÖÖÖÖÖÖR för den här klänningen. Den ser precis ut som den dansande emojin haha.

Och ja, jag köpte också en ny väska… Det blev ett väldigt spontant köp men jag dog för väskan så kunde inte låta bli + att jag tycker att upplevelsen av att köpa sig något fint förstärks så mycket om man köper det när man är på ett ställe man verkligen gillar och Saint Tropez kändes som the place för den här väskan.

Men nu räcker det fasen med dyra väskor för min del på ett tag. Jag känner verkligen att jag har de jag vill ha och nu ska fortsätta investera mina pengar i annat. Men vissa väsk investeringar jag har gjort har fasen varit bra och ökat en hel del alltså. Min första Chanel är ju ett prakt exempel på det. De höjer ju priserna 20% varje år där.

Jag lovar att visar er väskan snaaaaaart.

Håll utkik här på bloggen för ni kommer såklart få första tjing!

21 gillar

Kommentarer (14)

 • Andrea

  |

  What size du you have in the dress? 😀

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Small!

   Reply

  • Hanna Friberg

   |

   36/Small xoxo

   Reply

 • Vanessa

  |

  Hej finis! Du är så snygg i den klänningen. Ett önskemål: kan du göra så att det kommer upp som en ny flik när man klickar på länkar från din blogg? Vill gärna stanna på din blogg och samtidigt kolla på ex. klänningen, om du förstår hur jag menar 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja jag fixar det genast!

   Reply

 • Amanda

  |

  Åhh vad spännande, så roligt med en ny väska! ?

  Reply

 • Sofia

  |

  Alltid lika snygg! ?? Vart kommer klockan ifrån och vilken modell är den? ⏱

  Reply

 • Helena Molin

  |

  Hej! Sjukt snygg klänning. Hur sitter klänningen, dvs är den stor eller liten i storleken? Vilken storlek har du i den?
  Ha en fin dag 🙂 kram!

  Reply

 • Victoria

  |

  Wihooo en ny väska ? din röda kappa från NAKD, vad har du för storlek på den? Kram

  Reply

 • Elin

  |

  Kommer den svarta kavajen/blazern från din kollektion att komma in igen?? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tyvärr inte, helt slutsåld.

   Reply

 • Jasmine

  |

  Sååå snyggt!! Undrar också över vilken storlek du har på klänningen? 😀 <3

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler