Platsbyggd bokhylla

Ni är fortfarande många som frågar om min platsbyggda bokhylla så därför tänkte jag ta det igen.

Byggde den gjorde Sebastian  Karlssons Golv. Jag är så nöjd med deras arbete och det bästa av allt är ju att de var precis i tid med allt i lägenheten. Har det någonsin hänt när man tänker efter? Jag tror inte det. Karlssons Golv gjorde i varje fall även om taket, målade om, satte upp stuckaturer och höga lister och la in heltäckningsmattan i sovrummet.

Vad kostar en platsbyggd bokhylla? Från 30 000kr och uppåt.. Beror ju på hur stor bokhylla du ska ha, om dörren ska vara inbyggd etc. Min kostade ca 45 000.

Hur lång tid tar det att göra en platsbyggd bokhylla? Detta beror ju också helt på storleken på hyllan, men räkna med 1-2 veckor.

Vilken färg har du på bokhyllan? Vallmofrö (Lady Supreme Finish 05) ifrån Jotun

Här har ni fler före- och efter bilder på min lägenhet.

13 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (7)

 • julia

  |

  människa har du inga böcker i din bokhylla??

  Reply

 • Karin

  |

  Vart är fåtöljen ifrån? Så himla fin!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Sofa company!

   Reply

 • Jeanette Sohlberg

  |

  Hej Hanna,
  Väldigt snyggt!

  Hur hitta du till Karlsson golv? Jag har blivit rekommenderad https://luxhem.carrd.co/#platsbyggd för att hitta duktiga hantverkare och genomföra mitt platsbyggda hemmaprojekt. Men din input väger ju tungt! 🙂
  Tack för bra och inspirerande blogg!

  Reply

 • Ingrid

  |

  Hej! Vet du om bokhyllan målades på plats? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De tror jag, den är ju platsbyggd! 🙂

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler