Mitt valborgsfirande

Hej på er!

Vilken dag jag hade igår…. Det var länge sen jag gick all in men igår var ju verkligen en sån dag så idag har jag verkligen mått som jag förtjänat. Efter lite halloumi pasta känns det däremot mycket bättre och snart ska jag hoppa i duschen och smörja in mig med lite brun utan sol också. Ska nämligen på Unicef galan/ världens viktigaste kväll ikväll tillsammans med Daniel Paris. Kommer bli kul, men är lite ledsen för att jag verkligen inte tänkt igenom min look men vad fasen jag måste sluta ha så höga krav på mig själv.. Nu pratar vi om mitt valborgsfirande.

Kunde inte bestämma mig för vad jag ville göra igår men när mina kompisar Johannes och Antonia sa att det också skulle till Mr French som var ett av mina alternativ för dagen så bestämde jag mig för att haka på. Det blir liksom aldrig tråkig med det gänget om vi säger så. Men det blir då inte nyktert heller…. haha. Sånna krigare!

Solen sken på oss och Mr French var packat med folk. Jag var så chockad över att det var så extremt mycket folk. Det känns verkligen att sommaren är påväg! Alla var så glada.

Låter bilderna tala för sig själva. Men som ni ser hade vi kul och det var faktiskt ett tag sedan som jag hade kul när jag var på partyyyyyy. De senaste gångerna har jag liksom känt att there’s so much more to life than going out om ni förstår vad jag menar. Men igår var verkligen roligt.

Det är ju alltid glatt med lite rekvisita också…

Efter dagsfesten så åkte vi hem till PJ för ett pittstopp och sedan blev det en stökigare middag på Asian Post Office.

Avslutade sedan på Fou eller jag kastade in handduken ganska direkt efter att jag kommit dit. Var alldeles för trött och det var ett väldigt bra och vuxet beslut av mig hehe.

12 gillar

Kommentarer (3)

 • Lina

  |

  Var är klänningen ifrån? ?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Köpte den på Forever 21 i julas för typ 129kr 😉

   Reply

 • Jessica

  |

  Vart är solglasögonen ifrån? ?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler