Aspdryga killar, vinkvällar hemma hos mig och ett riktigt jäkla girl power träningspass

Inlägg innehåller adlinks

Tröja här (klick!) och byxor här (klick!)

God morgon! Innan jag drar iväg och firar ValborgMr French så tänkte jag publicera ett långt och härligt inlägg om min helg. Är ni redo? Ovan ser ni min look som jag bar på fredagspromenaden med min tjejkompis Linn. Älskar setet.

Fredagen startade i varje fall i vanlig ordning kl 07.00 med grit strenght med Moa.

På hemvägen gick vi och beställde en varsin smoothie på LETT och sedan satt jag och jobbade hela dagen fram tills att klockan slog…

Byxor här (klick!) – Kappa här (klick!)

15.00 sharp för då mötte jag upp LojsanPresskontakterna för att låna lite kläder. Presskontakterna är en av alla PR-byråer här i Stockholm som vi bloggare kan gå och låna kläder från om vi ska fota något speciellt etc.

Och eftersom att det kändes som att det var så länge sedan vi hängde jag och Lojs så kunde vi inte sluta babbla på presskontoret så då gick vi och drack lite te på Nybrogatan 38.

Mitt snygga väsk-band som jag sett att några av er undrat över är ifrån Gabrielle by P. Satte på det på min Givenchy och hur snyggt blev det då? LOVE IT.

Fan jag dör verkligen för mina tjejkompisar.

Vad hade jag gjort utan dom?

Fredagskvällen spenderades hemma i soffan, jag tände lite ljus, gjorde lite god middag och kollade på serier. Har börjat att låta mina helger vara nästan helt oplanerade och sen gör jag precis vad jag känner för och det är så skönt. Och i fredags ville jag faktiskt bara vara hemma.

I lördags så hade jag och min PT Damla bjudit in mina följare till ett kick ass träningspass på Urban Ride och jag bjöd också med några tjejkompisar så både Anna, Lojsan, lilla Smilla (hunden på bilden) och Moa kom med också.

Här ovan ser ni en bild på några av tjejerna som var med, tror vi blev ca 13-14 stycken. Det var verkligen girlpower vibes genom hela passet och jag är så glad att så många ville komma och vara med. Om intresse finns kommer jag och Damla garanterat köra någon mer gång för jag tyckte det var helt sinnessjukt skojigt. Alltså så kul att jag trots att jag tyckte det var as jobbigt bara gick runt och log.

Vi började med 20 minuters spinning a la Urban Ride style.

Riktigt jobbigt….. Men tack vare musiken instruktören och all girl power feeling runt omkring sig så köttar man igenom det där ganska enkelt. Man får verkligen energi av sådant.

Sen körde vi 20 minuters boxning a la BOX with Damla (hon kör 45 minuters boxningsklasser varje lördag om någon är intresserad av att signa upp sig). Det var så jäkla kul. Man körde två och två och så var det hög deppig musik. Älskar boxning! Det är så kul träning att det knappt märks att man tränar.

Efter passet så körde Lojsan hem oss i sitt vrålåk.

Lojsans tröja här (klick!) – Min stickade klänning här (klick!)

Sen fotade vi lite med Herman. OBS! Våra tröjor är på REA!!! Vi körde tre olika looks för att samla på oss lite material inför veckan. Om ni inte visste det så brukar vi göra så ibland, fota 2-3 grejer på en dag så att man har lite bilder på lager som man kan lägga in. Väldigt skönt.

Sen åkte Lojsan hem och då gick jag och Anna och handlade lite mysig plockmat inför kvällen. Vi bestämde oss för att köra lite rödvinskväll hemma hos mig. Så tände ljus och gjorde i ordning mysigt i mitt lilla kök. Det är så sällan jag sitter där men fan vad mysigt det är att kunna hänga på lite olika platser i sin lägenhet.

Det blev små mini pizzor, ost och kex och lite oliver och linschips. Supermysigt! Och jag måste verkligen tipsa er om camembert osten med tryffel som vi köpte. OMG OMG OMG vad god den var. Helt sinnessjuk.

Så här såg det ut… Hade på mig en mysig skjorta ifrån mitt favorit skjortmärke Rails. Kickan kom också förbi och så satt vi och lyssnade på musik och snackade skit hela långa kvällen. Det var så sjukt mysigt. Måste verkligen ha fler vin och ostkvällar.

Jag och Kickan blev sedan lite små sugna på att ge oss ner på stan en sväng så följde Anna hem och hoppade in i en taxi och åkte ner till Riche för ett glas bubbel.

Det var på tok för mycket folk i lilla baren på Riche så gick ut till restaurangdelen igen och då kom….

MOAAAAAA och Lollo B!

Tog ett kik förbi Bergmans och avslutade kvällen kort därefter och åkte hem. Det var för mycket folk ute och vi ville bara ta ett litet kik nyfiken som man är. Mina sjukt snygga sneakers är ifrån IKRUSH för er som undrat, kappan hittar ni här (klick!) och min röda magtopp här (klick!)

Sen blev det söndag och då väcktes jag nästan av att Lojsan och Buster ringde och frågade om jag ville vara lite hundvakt åt Smilla medan de skulle handla på Mall of Scandinavia. Självklart svarade jag JA, jag behöver ju träna om jag ska skaffa mig en egen.

När de skulle hämta Smilla blev jag övertalad att följa med ut hem till dem för en riktig myssöndag. Jag och Lojsan gjorde en liten pick me up a la Yolanda Hadid.

Värm upp valfri mjölk och ha i lite kardemumma, kanel och honung. Så gott. Typ som en nyttig chai latte smakar det. Ni måste testa!!! Perfekt om man inte dricker kaffe och tycker att te känns lite tråkigt.

Spenderade hela eftermiddagen framför serien White Collar och tryckte i oss tre glassar vardera haha… Har ni sett White Collar? Tyckte den var så bra och blev givetvis kär i han huvudkaraktären redan efter första avsnittet. Alltså hur charmig är han?? Har kommit fram till att jag älskar smarta, och nästan lite aspdryga killar haha.

Åkte hem och avslutade helgen med en kvällspromenad runt Djurgården medan jag pratade med Molly i telefon. Hon är äntligen hemma från Bali nu och vi har inte sett varandra på hur länge som helst.

Det var fullmåne och promenaden var lika härlig som alltid, älskar kvällspromenader runt Djurgården kvällar som dessa. Det är så lugnt och fridfullt och det är verkligen höjdpunkten på dagen (efter frukost).

12 gillar

Kommentarer (1)

  • Matilda

    |

    Vad är aspdryg för ngt?

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler