Bästa mellanmålet om man är sötsugen

Jag vet inte vad det har varit med mig den senaste veckan men jag har varit sådär otroligt trött och känt mig utmattad och idag tog det en helt ny vändning. Så efter mina sprints med Damla så bokade jag in en massage på ett thaiställe runt hörnet ifrån där jag bor (kostar endast 400kr för en hel timme!!! så värt) och sen gick jag hem och la mig i soffan och sov middag. Jag brukar vanligtvis inte kunna göra det men jag behövde verkligen det idag.

Nu tänkte jag gå och handla något roligt att äta till middag. Men innan det så måste jag bara tipsa er om det här lilla mellanmålet som jag alltid gör när jag är sötsugen. Jag har tipsat om den förut men den krävs verkligen att nämnas igen.

Du behöver:
– 1 dl havregryn
– 1 banan
– 1,5 msk kakao
– en nypa havssalt
– pyttelite vatten

Mosa bananen och blanda i resterande ingredienser, stoppa in i kylen i 30 minuter och ät! Klicka på hjärtat om ni vill ha fler recept och sådana här små tips!

1012 gillar

Kommentarer (4)

 • Amanda

  |

  Åhh vad gott, gärna fler såna här recept!

  Reply

 • Maria

  |

  Åh vad heter massage-stället som du går till? Har lite av en problemrygg och letar efter ett bra, prisvärt ställe att gå till. Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Baanchangkhaw Thaimassage

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler