”Jag har nog aldrig pratat så fint om mina föräldrar”

Det är så tacksamt vad mina föräldrar faktiskt ställer upp mycket och gör mycket för mig. Jag vet ingen som har så hjälpsamma och engagerade föräldrar som jag.

Vet inte vad jag hade gjort utan dom. Igår så gjorde de i ordning en mysig liten middag på balkongen och fixade sådär ”instagram-vänligt” så att jag skulle kunna ta lite fina bilder. Och så gör de nästan alltid. Hur fint är det egentligen när man tänker efter? Att de gör de bara för min skull.

Titta här liksom, till och med kuddar på stolarna haha. Självklart var jag också och fixade till lite för att få det sådär alldeles perfekt (perfektionist som man är…) men i det stora hela har dom fixat och donat.

Mest imponerad blev jag nog över salami och ostbrickan som pappa gjort i ordning så fint haha. Till och med guaccamolen som ni ser i hörnet där borta har han gjort.

Det här var nog den härligaste eftermiddagen hittills under den här veckan i Marbella. Det var så varmt att vi till och med var tvungna att flytta in bordet till skuggan så att vi skulle kunna sitta ute och äta.

Skål för alla fina föräldrar där ute som bokstavligt talat gör allt för sina barn. Det är den finaste gåvan man någonsin kan få, faktiskt. Gud, jag tror aldrig jag pratat så fint om mina föräldrar som i det här inlägget haha. Men jag antar att ju äldre man blir desto mer inser man vad mycket dom gör för en.

89 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (6)

 • Db

  |

  Föräldrar är ens äkta och ärliga vänner för livet. De vill bara sitt barns bästa. Dom kan man alltid lita på <3

  Reply

 • Cornelia

  |

  Så fint och gulligt inlägg! Dina föräldrar verkar så himla härliga och jag kan säga att jag är lite avundsjuk på dig för det. Har en fantastisk mamma som också gör vad hon kan för mig och är min bästa vän men har en riktigt dålig pappa tyvärr. Såklart är jag glad för min mamma och relationen vi har men kan verkligen sakna och vara avis på de som har två föräldrar. Men när de är bra så är de bäst ❤️

  Reply

 • Julia

  |

  Wow vilken klänning!! Vart är den ifrån? 😍
  Super gulliga är dina föräldrar!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Min kollektion för NA-KD! Denna var i första släppet, finns kvar i andra färger vad jag vet. In och kika!

   Reply

 • Jennifer

  |

  Jättefin klänning! Hittade den inte på Nakd vill du länka??

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den är slutsåld i grönt men finns i ljusblå och terracotta om jag inte minns fel. Gå in på brand ”Hannalicious for NA-KD”

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler