Running in the mountains

En grej vi förälskat oss i speciellt mycket här nere i Marbella är bergen och alla rundorna man kan springa där uppe. Och imorse på vår dagliga runda hittade vi en sjö uppe i bergen som var så himla fin.

// One thing we have felt in love with here in Marbella is the mountains and the running/ hiking opportunities they come with. This morning we found this incredcible beautiful lake hidden between the hills. It was so peaceful //

Jag menar kolla bara på den här bilden här ovan och hur fint det är med sjön. Det var en fantastiskt fin morgon imorse.

// I mean just take a look at the picture above. Breathtaking, right? //

Och pappa knäppte givetvis några bilder in action med haha. Han är faktiskt rätt bra på oförberedda bilder.

// And dad did capture some ”in action” shots of me and my mum. I don’t know how he does it //

9 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

  • Lisa

    |

    Hej hanna!
    Kan inte du snälla göra ett inlägg om din träning och kost? Vad är det som motiverar dig? Hur stoppar du dig själv för att inte äta hela den godis påsen eller pizzan du är sugen på? Du e grymt duktig !!!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler