Det nyttiga med att bara vara

Inlägg innehåller adlinks

Träningsbyxor här (klick!), top här (klick!) och tröja här (klick!)

Vädret här i Marbella är inte det härligaste, ifall inte de två dagarna vi har varit här. Men det ser ut att bli bättre imorgon och jag vet ändå att det är lite nyttigt för mig att ha lite tråkigt och inte sitta som klistrad vid telefonen (har inte obegränsat med internet här nere)… Det är skönt att koppla ifrån, tänka och bara vara. Det är så många frågor och funderingar som har dykt upp i mitt huvud de senaste dagarna som jag varken ens reflekterat över tidigare. Och även mycket bra idéer som kommit till skott. Det här året känns verkligen som mitt år! Är så redo att ta det med storm.

// Weather in Marbella still isn’t as good as we were hoping for. But I try to think positive and actually it’s gotten me to think a lot. So there has been some great ideas popping up and a lot of questions and thoughts that I didn’t know was important for me to answer.. I feel more excited than ever about those new ideas that have come up to my mind… This year will be my year! //

5 gillar

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler