Styles som lanseras på söndag kl 16

Ni önskade att få se vad det är som släpps på min swim lansering som är på söndag kl 16 – så här kommer en sneak peak på några av plaggen/ baddräkterna. Det kommer även två bikinis men de har jag dessvärre inte fotat faktiskt. Först ut är den här beach klänningen som ni ser ovan, den kommer i detta mönstret, svart och vinrött. Den är så himla fin och jag bär både storlek 36 och 38 i denna.

Näst på tur är min favorit baddräkt ur kollektionen, den är snurrad nertill och det är den svarta ni ser till vänster. Den kommer även i vinrött och är minst lika fin i den färgen. Det kommer en bild på vinröda  här nedanför.

Den blå baddräkten till höger är också superfin. Det är en simpel ”bay-watch” style som är djup och skitsnygg i baken. Den är rouched på rumpan så man får en riktigt snygg rumpa i den. Ni kommer se på vår landning page vad jag menar…. Denna stylen kommer i typ alla färger jag har i kollektionen.

Sen har vi en style som passar storbystade. Även den kommer i typ alla färgerna, den är as snygg. Speciellt i bronze och det här är även den bästa stylen att ha under mina strand-klänningar. Då den passar perfekt under dem.

Här har ni baywatch modellen igen.. Denna style går inte alls om man har stora bröst. Den är för urringad både fram och i sidorna. Men den är superfin på er med mindre bröst. I denna kan man gå upp en storlek tycker jag. Jag föredrar att bära M i denna. Bär S i alla andra baddräkterna.

Och även de gulliga sandalerna, som också kommer i svart.

Här ser man ju knappt vad jag har på mig men det är den svarta baddräkten med ett tvistat band och en beach-kjol. Det är superfint att ha dessa två tillsammans då det ser ut som ett set då. Jag hade på mig en liknande kjol på Ibiza i somras (kolla här).

OBS! Här tycker jag att ni kan gå upp en eller två storlekar i strandkjolen, då den är väldigt väldigt liten i omkrets. Eller alltså det beror på hur man gillar att ha kjolen, jag gillar ändå att kunna stänga den men om man inte vill det så kan man ha sin vanliga size.

Här kommer the twisted swimsuit i vinrött och baywatch modellen i vinrött. Den till vänster funkar inte med större bröst då man en kan knyta den själv i nacken och då lätt belastar nacken och gör ont…

Fluff-skorna lanseras ju också på söndag. Dessa är normala i storlek, precis som de andra sandalerna. Men om ens storlek inte finns kan man utan tvekan både gå upp och ner en storlek utan att det märks. Jag har vanligtvis 38 men har haft dessa i både 37 och 39 tror jag. Väldigt limited edition på dessa så vill ni ha dem får ni vara snabba.

Här är strandklänningen igen, fast i svart. Jag dör för den. Både elegant, sexig och fin på en och samma gång. Under hade jag the twisted swimsuit… Den är fin att ha under.

Här har ni den i vinrött med…

Den är så fkn bomb i vinrött alltså!!!!! Typ min favorit tror jag…

Sist men inte minst vill jag bara visa er en av de 2 stylsen som är bäst för stora bröst igen. Denna kommer på 2:a plats. Den går att knyta själv i nacken och så är den rätt fyllig i tyget. Hope you’ll like! Det är även denna som passar allra bäst under strandklänningarna.

Det finns även en annan baddräkt som är den ultimataste för stora bröst men den har jag tyvärr ingen bild på men det är den enda baddräkten jag inte har någon bild på så ni kommer se den på sajten den. För det är den bästa stilen för er med större byst. Eller ja, den bästa och den bästa. Det är en fantastisk style för stora bröst!!! Ni kommer älska den.

16 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Jessica

  |

  Så fina plagg!! Upplever du fortfarande att brösten växer? Jag gjorde en bröstförminskning förra året också är nervös att det ska hända mig med..än så länge verkar der lugnt.

  Reply

 • Adelina

  |

  Så himla snygga!! Synd att man är utomlands när din bikini kollektion släpps och inte hann klicka hem något för denna resa men det kommer ju fler resor sen! <3

  Reply

 • Alice

  |

  Kommer du visa på instastory vilken dte är som e bra för större bröst?? Vill köpa innan jag sticker utomlands i maj 🙂

  Reply

 • Johanna

  |

  Vad heter de baddräkterna som är bra för stora bröst (så man inte råkar klicka hem fel 😇)? Funkar den twistade för stora bröst? Såååå snygg! 😍

  Reply

 • Malin

  |

  Längtar galet tills allt släpps! Lätt din bästa kollektion so far 😍

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler