Lite detaljer i hemmet

Inlägg innehåller adlinks

Har gjort om lite i lägenheten idag, eller gjort om och gjort om men möblerat runt lite bland mina inredningsdetaljer. Dom här ljusstakarna dör jag för, de är härifrån (klick!). Beställde de för flera veckor sedan (tror typ 7v) och har äntligen fått hem dem. De passar så bra in i bokhyllan.

En annan ny detalj är den fina gula vasen härifrån (klick!) – den passar ju alldeles utmärkt till hemmet nu i påsk och allt. En annan fin vas som syns lite dåligt på bilden ovan där nere till vänster men som är superfin är den här (klick!)

Älskar också detta nya side table bordet, kan man ha både som side table och nattduksbord. Det hittar ni här (klick!). Tycker det blev fint att ställa min Boy på…

Last but not least så vill jag bara visa er ett smyckesskrin ifrån Guldfynd. Bästa grejen med smyckesskin egentligen. Kan inte fatta att jag levt utan det tidigare för nu är jag som besatt. Vart förvarande jag ens mina smycken innan det här smyckesskrinet? Minns ej.

10 gillar

Rekommenderade inlägg

Årets härligaste dag!

Recept på en enkel och krämig hummus

Frukosttips - havregrynsgröt med karamelliserad banan och valnötter

Nothing in life has any meaning, except the meaning I…

Mixa och matcha vitt och beige

Slår hål på myten...

Mina lördagsplaner!

Festlig fredagsmiddag, bra nytt brunchställe i Stockholm och en spontan…

Off to...

Min lilla Milano guide

Gästat en podd, packat inför LA och myst med bebis

Los Angeles, we are here!

Nu händer det grejer...

Het sötpotatissallad med mangosalsa

Poolparty look - en av mina absoluta favoritbikinis

Första mötet med baby V eller baby C

En onsdag i LA och mitt bästa fototips!

Palm Springs calling!

Sporty spice

Hemma från Milano

Back to the basic

Hike in snakeprint

Palm Springs och en snygg baddräkt

Tre favoritspots i Los Angeles!

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler