En ny favorit beach-club i Dubai

Inlägg innehåller adlinks

Hej finisar! Innan det är sängdags här borta så tänkte jag bara uppdatera er om min härliga söndag här i Dubai. Började dagen som vanligt med ett träningspass på THE GYM.. Vi körde 10 minuters uppvärmning på löpbandet och sedan blev det armar, axlar och mage.

Om ni undrar vart mitt as snygga träningsset är ifrån…

Så hittar ni det här (klick!)

Efter träningspass och frukost tog vi en taxi och golfbil bort till DRIFT beach, en beachclub på hotellet One & Only Royal Mirage. Alltså det var sånt härligt ställe va, kommer garanterat vilja åka tillbaka. Servicen var helt fantastiskt och killarna som jobbade vid poolen var hur trevliga som helst.

Jag hade på mig denna strandtunika som jag visade tidigare i veckan.

Vi låg vid poolen hela dagen och lyssnade på musik, podcasts och så läste jag lite mer ur boken jag berättade om tidigare. Den är riktigt bra och jag gillar att man ska fylla i övningar själv och så.

Sen så drack vi hur goda kokosnötter som helst också! Jag brukar inte gilla kokosvatten speciellt mycket men det här var såååå gott. Dessa kokosnötter är ett hett tips om ni någon gång besöker detta ställe. Jätteläskande och härliga.

Lunchen var också bra!

Inget speciellt eller så men gott.

Ja, kokosnöten hehe…

Och något annat som var helt outstanding var faktiskt deras acai bowl med superfruit, vågar nog påstå att det var den top 3 bästa acai bowlen jag någonsin ätit och då har jag faktiskt testat en hel del. Den kanske inte ser så mycket ut för världen men den var sjukt smarrig.

Baddräkt och sandaler ifrån kommande swim…

Solbrillor finner ni här (klick!)

Baddräkten är skitsnygg där bak, den är liksom roucherad där.

Efter beach-hänget (blev kvar hur länge som helst) så tog vi en snabbtitt på Emirates Mall. Hittade inte så mycket utan köpte bara en träningströja ifrån NIKE. Älskar att köpa träningskläder däremot, det är något extra tillfredsställande i just det.

Nu väntar den här säääängen – klockan är 23.30 här och jag är så trött…

Godnatt från Dubai!

17 gillar

Kommentarer (8)

 • Felicia

  |

  Varför visar du aldrig hur badräkten ser ut bakifrån om den är så snygg bak? Hade vart jättekul att se hur den är på bakifrån också. Kram<3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   För att spara lite spänning inför släppet hehe <3

   Reply

  • Eleonora

   |

   Angående träningssättet kan inte jag hitta det eftersom jag inte kommer fram när jag klickar på länken. Det är verkligen super fint! Du är bäst<3

   Reply

 • Lina

  |

  Vart kommer den mönstrade tröjan ifrån på bilden från provrummet?? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Zara! <3

   Reply

 • Amanda

  |

  Så vacker! Helt underbara bilder <3

  Reply

 • Eleonora

  |

  Angående träningssättet kan inte jag hitta det eftersom jag inte kommer fram när jag klickar på länken. Det är verkligen super fint och skulle jätte gärna vilja hitta det! Du är bäst<3

  Reply

 • Vilma

  |

  Hej! Var kommer den röda bikinin med volang över brösten ifrån? 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler