Då släpps min tredje kollektion

Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Min nya kollektion tillsammans med NA-KD släpps på tisdag kl 07 på morgonen. Äntligen har jag det bekräftat!! Det har önskats att jag ska visa er vilka plagg som släpps så här kommer ett långt bildspel med några utav de olika plaggen. Är ni med? Hoppas ni inte tröttnat, eller tröttnar på bilderna för ni kommer se dem en hel del i veckan framöver hehe. Vi börjar med jeansen och skorna här ovan. De båda är ifrån kollektionen. Jag bär storlek 38 i det mesta i den här kollektionen. I både jeansen och skorna.

Den här jumpsuiten bär jag också 38 i, den blir lite mer loose och härlig då. Den kommer i massvis med färger, mönstrat, rött, beige, svart osv. Den är magisk. Vida ärmar och en härlig urringning. Jag dör för den här. Den är perfekt och silkestyget är uppdaterat och tre gånger bättre och snyggare än det vi hade i den första kollektionen. Det här ser lyxigare ut och är hållbarare och mer nice. Ni kommer förstå vad jag menar när ni får känna på det själva.

Sen har vi då det här fina setet med paljetter på sidorna! Jag älskar det. Så himla fint. Väldigt roligt att ni fick vara med och bestämma om vi skulle köra crop top eller inte. Gjorde en pole på Instagram och det var ungefär 50/50 faktiskt men så blev det crop. Det är väldigt fint. Tänk er i sommar på en aw. Dör också för jumpsuiten i det gröna mönstret. Det mönstret är så himla himla fint. Och skorna är som ni vet med i swim kollektionen så de släpps inte förrän i slutet på mars.

Toppen kommer i svart, grönt och beige. Den är skitsnygg! Också i samma uppdaterade silkesmaterial, så den ser fett lyxig ut den med. Och sen har vi jeansen igen, de är verkligen perfekta. Höga i midjan, stretchiga och perfekta i benen. Ni som är lite kortare som jag själv (mäter 162cm ovanför ytan) kommer älska dom här för de kommer vara perfekta för er! Ni som är längre kan också ha dem men de blir ju lite kortare på er, jag tycker däremot att det är väldigt fint. Älskar när byxor slutar i ankeln.

Här är en fin off shoulder ballong ärms klänning som kommer i vitt och svart om jag inte minns helt fel. Den är superfin!

Sen har vi ju den fina gröna byxdressen som jag visat er hundra gånger nu. Den kommer även i mönster och går att ha på lite olika sätt. Antingen kan man ha den mer stängd som jag ovan eller så kan man öppna upp den en hel del och göra den sexigare och mer urringad. Har även storlek 38 i byxdressarna. Till höger ser ni även en beach eller lite mer vågad klänning. Den är genomskinlig och under kan man antingen ha en baddräkt eller ett par shorts och en kortare top/ tunn klänning när man ska ut etc.

Then we have this little favorite!!! Kommer i massa färger den med men tyvärr inte i vitt. Vi hade inte hunnit få in den till studenttiderna tyvärr. Men om man vill kan man ju faktiskt ha den beiga också. Minns att några hade ljusrosa när vi tog studenten. Men fattar ju givetvis om man vill ha vitt. Då kanske man kan ha setet iofs?

Bättre bild på jumpsuiten med mitt älskade orkidé mönster. Jag dör verkligen för det här mönstret.

Det är så himla fint, alla älskar det!

One shoulder klänningen I beige och sen den fina toppen i grönt. Den gröna färgen är to die for alltså!!

Ångrar lite att jag inte valde den på fler av plaggen för den är så fin, speciellt på oss blondiner.

The blazer dress! Ta en storlek större i denna om ni är sugna på den, den är lite liten. Men ack så fin! Love it. Kommer endast i rött nu men kommer nog lansera den i svart till hösten. Tänk på att allt är limited edition bara så det gäller att vara snabb.

Sist men inte minst en till bild på den fina one shoulder klänningen tillsammans med skorna som faktiskt också släpps på tisdag. De är så himla fina och kommer i både rött och blått. Klacken är låg och de är superskönt och riktigt snygga till alla plagg i kollektionen. Nu till den viktiga frågan…. Är ni taggade och kommer ni köpa något? Vilket av plaggen är er favorit? Let me know!

Signa upp er HÄÄÄÄÄÄR för en VIP rabattkod på lanseringsdagen och för att vara med i min mejl-lista inför kommande släpp.

31 gillar

Rekommenderade inlägg

Nu börjar alla influensers "må dåligt" för att det är…

Det där med pekpinnar och översittarfasoner

Julklappstips och de bästa black friday erbjudanderna samlade på ett…

Så här ser en vanlig jobb-dag ut

Nya träningspass, poolparty i hillsen, kristaller och meditation i Linns…

Att dejta i USA vs i Sverige

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Nyttigt julgodis (mina chokladbollar med en tvist)

Vegetarisk tacos med salladsblad

På fredag klockan 07.00!

Svindyr skidåkning och öl med alla säsongare i Aspen

Två life changing sminktips och två helt oredigerade bilder

10 Intressanta frågor och svar

Partykollektionen är ute!

En lägesupdate från ett regnigt LA

Min första Thanksgiving

Antingen vill jag stanna kvar här i Aspen eller så…

Nytt favoritställe i Santa Monica och en rolig dejt

Snöskotersafari och lerduveskjutning - Det är kul att briljera på…

Aspen we're here!

Count your blessings

30 % off my designs

Girls night out!

Mina favoriter från Chimi Eyewear

Kommentarer (52)

 • Linn

  |

  Så fin kollektion! Vad har du för storlek i den rödblommiga klänningen och det vita settet? Längtar verkligen till att få bära detta i sommar.

  Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   På bilderna har jag 36 i klänningen men skulle säga att 38 sitter bättre på mig! Setet har jag också 38!

   Reply

 • Amanda

  |

  Är de vita byxorna jättegenomskinliga? De är såå snygga 😍 Dock ser de lite genomskinliga ut på bilden 🙁

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De är lite genomskinliga, men har man ett par vita trosor är det ingen fara. Jag hade svarta på bilden hehe.

   Reply

 • Martina

  |

  Vad har du för storlek i den gröna topen? Med en arm 😊 Jag har ganska stora bröst, men lite mindre än vad du hade innan. Vilken storlek tror du på? Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Har storlek 36 men tror nog att 38 hade passat bättre. Jag hade nog tagit 40 om jag var dig 🙂

   Reply

 • Lisa

  |

  Jag har aldrig varit så pepp på en klädkollektion tidigare i mitt liv, haha! Så fina kläder!! Alla plagg är ju to die for! Så snygg design och så snygga mönster! Jag vill ha allt och kommer handla typ allt, har en del av dina kläder från tidigare kollektioner hos NAKD. Och jag älskar alla plagg och jag fått så många fina kommentarer när jag har haft dem på mig! <3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Fasen vad glad jag bli!!! Tack tack tack <3

   Reply

 • Erica

  |

  Så fina grejer!!!!
  Tänkte bara på att din röda ”blazer dress” är näst intill identisk med en röd kappa från Zara som du har? 😍
  Är denna lite längre o passar bättre som klänning eller vad är skillnaden??

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Yes denna är längre och passar bättre som klänning. Den ifrån Zara är ju mer av en kappa och det här är ju en klänning! 🙂

   Reply

 • Johanna

  |

  Det vita settet är verkligen så fint! Min favorit!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack vad glad jag blir! 🙂

   Reply

 • Anna Erkén

  |

  Allt är sååå fint! Men dör lite extra för den blommiga jumpsuiten och den gröna toppen! Är den svarta denim kjolen med i kollektionen? Om inte, var kommer den ifrån?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack! Kjolen är ej med i kollektionen, den är ifrån Zara för ca. 1 år sedan..

   Reply

 • Ebba

  |

  Klart jag kommer köpa!! Har lagt undan pengar sen jag visste att du skulle släppa en till kollektion!!😍 Den är så fin, älskar varje plagg!! One sholder klänningen är min favorit, kommer beställa hem den både i beige och röd/blommigt 🙈

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nej vad roligt!! WOW blir så glad av att höra detta 🙂 Hoppas du kommer att älska plaggen lika mycket som jag gör <3

   Reply

 • Bea

  |

  Älskar den här kollektionen! Kommer nog bli båda röda klänningarna, kanske one-shoulder klänningen i nån mer färg! Bra jobbat!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Vad kul!!!!

   Reply

 • Josephine

  |

  Alltså jag dör så fin kollektion du har gjort!!! Du är grym!!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack tack tack!!!! Fasen vad glad jag blir…

   Reply

 • Adelina

  |

  Wow!!

  Jag vill ha den rosa jumpsuiten längst upp, det vita setet, toppen i beige och off shoulder klänningen i beige! <3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Kul!!!! 🙂

   Reply

 • Adelina

  |

  One shoulder klänningen *

  Reply

 • Moa

  |

  Åhh vill typ köpa allt!!! Setet, den gröna toppen, de blåa skorna, i princip allt!! Älskar verkligen den här kollektionen, hoppas den inte säljs ut för snabbt. Har de tidigare gjort de? Så man vet om man har någon chans;) Säljs det vita setet ihop eller är det två separata delar som man köper? <333

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Åh vad roligt!!! Waaaah vet faktiskt inte hur det vita setet säljs, men tror det säljs separat! Det borde vara så <3

   Reply

 • Julia

  |

  Förlåt för skum fråga haha men jag undviker plastförpackningar och påsar och skulle så gärna beställa några plagg för kollektionen är verkligen skitsnygg. Är det möjligt att beställa plaggen t.ex. i en kartonglåda utan plastpåsar inuti osv?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej Julia! Jag är ledsen men det går nog tyvärr inte.. Hoppas du köper något ändå! 🙂

   Reply

 • Amanda

  |

  Men nej jag vill ha nästan allt! Är så nervös att jag inte kommer hinna klicka hem det jag vill ha 🙁

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Haha, du kommer få tag på det du vill ha om du sitter redo vid launch. LOVAR!

   Reply

 • Sanna

  |

  Helt klart din bästa kollektion hittills 😍 allt är ju helt fantastiskt! Skulle du rekommendera att gå upp en storlek i one-shoulder klänningen eller ska man hålla sig till sin vanliga storlek? Längtar!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   ÅH vad glad jag blir! Jag tycker gå upp en storlek, så den blir lite loose och härlig.

   Reply

 • Moa

  |

  Vilken storlek har du i jeansen? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Storlek 38!

   Reply

 • Ebba

  |

  Hej! Svinsnygg kollektion verkligen, bästa hittills! En liten fråga bara: off shoulder klänning med ballongärmarna, kommer den även i rött? För har printat en bild när du bär den i rött på insta story!
  ÄR SÅ TAGGAD FÖR SLÄPPET!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   YEY!!!! Vad glad jag blir, ja den kommer i rött! Just det!!

   Reply

   • Becca

    |

    Jaaa tänkte fråga samma sak, också printat en bild på den i rött!! 😀

    Reply

 • Johanna

  |

  Superfina grejor verkligen!! Älskar den gröna färgen på toppen, kommer one shoulder-klänningen i grönt också? 😍

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack så glad jag blir! One shoulder klänningen kommer tyvärr inte i grönt. Det är bara toppen!

   Reply

 • Nellie

  |

  Åå, allt är så fint! Måste säga att den här kollektionen är helt sjukt vacker och du är fantastisk på det du gör <3<3 !!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack fina fina fina!

   Reply

 • Frida

  |

  Jag har ungefär samma kroppstyp som dig men lite längre, vilken storlek skulle du då tycka att jag ska ta på den röda klänningen med bälte i midjan?
  Vilken storlek på skorna om jag har ungefär storlek 37 i vanliga fall och rätt breda fötter? Hehe!
  Super fint alltihop!!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag skulle ta 38! Skönt när de är lite större och den sitter lite loose! 🙂 skorna är breda jag har också breda fötter 🙂

   Reply

 • Linda

  |

  Älskar den mönstrade jumpsuiten! Kan man justera så att den inte skulle vara så urringad eller är den sydd sådär urringad? 😃

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den är rätt urringad, men du kan justera det lite själv. Jag tycker det är fint att ha en bh som syns lite under.

   Reply

 • Hanna

  |

  Hej!!vad har du för storlek på den gröna toppen? Jag brukar ha 34 men vill inte att den ska sitta för ”tajt” runt axeln. Har ganska små bröst så den inte blir för ”pösig” i storlek 36? Hur är jeansen? Har vanligtvis 34 men i na-kd jeansen får jag alltid gå upp en eller 2 storlekar, vad tycker du?
  Kollektionen är btw så jääääklaaa snygg!!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag tror 36 kommer passa dig utmärkt! Jeansen är väldigt stretchiga, och töjs efter en gång. Så gå isf upp till 36 alternativt stanna kvar på 34.

   Reply

 • Wilma

  |

  Hej! Jag är verkligen så exalterad över morgondagen. Jag har en liten fundering bara. Jag är över 1.70 lång och är rätt så bredaxlad. Jag undrar om One shoulder klänningen kommer vara i vanliga storlekar som nakd brukar ha eller behöver jag gå upp en storlek? Jag måste även säga att jag är mellan i byststorleken. Vad tycker du?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Gå 100% upp en storlek i den! 🙂 kram

   Reply

 • Ida

  |

  Hej Hanna! Superfin kollektion, vill klicka hem alltihop hahah😍 Tänkte bara höra, jeansjackan som du visar tillsammans med jeansen & skorna i första bilden, ingår den i kollektionen? Om inte, var är den ifrån? Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nej den ingår inte men den finns på nakd

   Reply

 • Clara

  |

  Hejsan! Fick tag på en hel del av plaggen, såå nöjd och längtar tills att få använda dem! Jag bara har en fråga och undrar vart man kan köpa genomskinliga klackar, vart är de du hade i New York till din andra kollektion ifrån? Kram 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Åh kul och spännande!!!! De är köpta på Forever 21

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler