Min alla hjärtans dag

Började min alla hjärtans dag med ett PT-pass tillsammans med Damla. Ska börja köra med henne två gånger i veckan nu vilket ska bli svinroligt. Är så peppad! Nästa gång är redan idag så det blir nice. (OBS! Setet är ifrån Puma X Kenza)

Tränar på Urban Ride med henne och de hade gjort alla hjärtans dag fint i receptionen med ballonger och allt. Så mysigt! Jag älskar att vi också börjar gå mer all in på alla dessa högtider precis som i USA. Det är roligt!

När jag kom hade jag fått lite alla hjärtans dag bud från diverse olika företag.

Så mysigt. Det här var ifrån Nelly.

När det började närma sig lunch hämtade Herman upp mig och så åkte vi på roadtrip till söder med Nadia och Molly för att äta lunch på Mahalo Häslocafeét. Så mysigt och så gott. Väldigt glad över att de ska öppna vid Odenplan nu snart med! Kommer hänga där alldeles för ofta. Köpte med mig två rawfood kakor till mina Valentine´s Dani och Mini <3

Sedan vet jag inte vart tiden försvann men helt plötsligt blev min och Danis middag väldigt stressig att fixa inför trots att vi inte behövde stå och laga mat eftersom vi beställde hem mat men vi hann precis klart med dukningen innan första gästen dök upp. Jag hann inte ens tänka på vad jag hade på mig och hur jag såg ut därav glömde jag också helt av att ta en bild men men..

Beställde avsmakningsmenyn ifrån Beirut Café via Foodora vilket var så nice för då slapp man stå stressad och svettig i köket hela dagen (vi var ju ändå 9 pers).

Jag tänkte först styra en singel-middag men när jag insåg att jag sitter inne på så jäkla få singel-kompisar kom jag och Dani på den briljanta ideén att ha en singel- och parmiddag med några härliga vänner bara. Och det blev så jäkla mysigt! Vi hade det skittrevligt!

Sen drack vi rödvin, lyssnade på musik och pratade om allt och ingenting i flera timmar. Älskar mina vänner och det var kul att alla inte riktigt kände varandra också.

Fick även en otroligt vacker bukett rosor som jag var och hämtade hos Dani igår. Fick också blommor av gulliga Lojsan (tulpanerna som ni skymtar där bakom), sorry att de hamnade lite i skymundan Lojs haha. Men blev väldigt glad!
20 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • E

  |

  Diverse olika företag???? Diverse betyder olika så du dubbelskriver ju bara samma ord egentligen?? Samma när du skriver ”en varsin” omg hela grejen är ju att det bara heter varsin/varsitt. Inte en/ett framför. Snälla tänk på vad du skriver, det blir irriterande att läsa.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag vet, så himla fina!

   Reply

 • Josefine

  |

  Åhhh! Vart och när öppnar Mahalo vid Odenplan?! Försökte googla nu när jag läste hos dig men hittade inte. Drömmen!!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Vet inte men det står öppnar snart på en lokal där!! Nära Odengatan och Pom och Flora! 🙂

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler