Recept på min fantastiska sötpotatissallad

Inlägg innehåller adlinks

Mina fina salladsskål finns här (klick!) och salladsbesticken köpte jag i Sydafrika

Idag blev det sötpotatissallad till middag, det var jättelänge sedan jag gjorde den här och jag vet att jag har lovat mig själv att laga något nytt varje vecka men då jag total-craveade denna idag så fick det bli den. Jag har skrivit receptet förut men tänkte att jag kan kunde göra det igen. ALLA älskar den här salladen, varenda kotte jag bjuder denna på oavsett om det är Lollo B eller mamma dör för denna salladen. Avokadon, fetaosten, sötpotatisen och granatäpple kärnorna gifter sig så fint.

Du behöver:
Sötpotatis
Grönkål
Avokado
Fetaost
Granatäpple
Rödlök
Tomat 

 1. Sätt ugnen på 220 grader
 2. Skala och skär sötpotatisen i tunna skivor
 3. Lägg sötpotatisen på bakplåtspapper och ringla över olja och salt
 4. Sätt in i ugnen i ca. 20 min

Medan sötpotatisen står i ugnen kan du förbereda salladen…

 1. Krama in grönkålen i olivolja och salta
 2. Hacka grönsakerna och avokadon och gröp ur kärnorna ur granatäpplet
 3. Strössla över lite feta
 4. Lägg i sötpotatisen
 5. Voilá, you are done!!
24 gillar

Rekommenderade inlägg

Att känna sig nere när man borde vara hur glad…

Är du min nya klippare?

Poolhäng, massage och hemmabio med ett glas rödvin och den…

En av mina absoluta favoritplatser i hela världen!

Kom och fira min nya kollektion med mig!

En lugn helg i skärgården

Som en leksaksaffär för havet

Jättemysig restaurang på Ibiza och kossor som får massage

Har hittat sommarens snyggaste bikinis!

Stickad omlott klänning

Tips på hälsocafé i Palma

Formentera rekord, kaskadespya till sjöss, strandfest och en förlängd resa

Mhares - lugnare beach club i Palma och middag i…

Beachclub, rooftop häng och Italiensk middag i Palma

Mysig middag i Ibiza Old Town

Lunch med sanden mellan tårna

Min Hong Kong guide

Poolhäng på Destino

Coffee talk + hotelltips sista kvällen i Palma

Feels good to be back!

Ibiza nu kommer vi!

Street style a la Hong Kong

Tidig middag på Beach House och Garrix på Ushuaia

Redo att möta hösten!

Kommentarer (9)

 • My

  |

  Älskar dina recept!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Vad roligt! Ska bli duktigare och lägga in fler <3

   Reply

 • Lovisa

  |

  Hej Hanna!
  Jag och min pojkvän ska till London nästa helg, första gången för oss båda, och du var den första jag tänkte på när jag funderade över tips på mysiga ställen att äta på! Skulle verkligen uppskatta om du ville ge några tips, gärna med bra vegetarisk mat. Jag har för mig om att du lagt ut en del tidigare kring olika frukost/brunchställe, jag har nämligen en bild i huvudet av massa goda avocadomackor, smoothies, bowls, sallader osv, haha 🙂 men gärna något tips på vanliga restauranger också, tänker att det kan vara skönt att veta om något innan man kommer ner iallafall. Hoppas du har tid och lust att svara! Kram

  Reply

  • E

   |

   Det finns tips under kategorin London 🙂

   Reply

   • Hanna Friberg

    |

    Ja, exakt. Tack för hjälpen!

    Reply

 • Sara Möller

  |

  Den här salladen låter som en helt fantastisk kombination! Älskar att man kan variera sötpotatis i all oändligthet, och så är det ju SÅ gott 😀

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den är magisk denna salladen!

   Reply

 • surre

  |

  Hej!
  Vad är det för mått på salladskålen? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Det jag länkat!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler