Världens kanske bästa dag

Igår hade vi nog något som kommer att bli en av årets bästa dagar och här kommer en lång uppdatering om vad vi gjorde. Förbered er på så jäkla härliga bilder!!!! Blir helt pirrig bara av att titta på dem ärligt talat.

Mitt röda fantastiska skid-set kommer ifrån Goldbergh. Köpte det på NK då de hade 30% på allt från Goldbergh förra veckan. Testade då även jumpsuiten som Lojsan har men tyckte inte om att den ej markerade midjan utan satt lite längre ner och ni vet ju att jag lever för markerad midja haha så det fick bli setet. Jumpsuiten va dock GOALS på Lojs.

Älskade att solen var uppe! Finns det ens något härligare än att pudra på lite i en skidbacke när det är solsken? Don’t FKN think so!

Det blev åtminstone några härliga åk igår och solen kikade även fram vilket var underbart. Ingen av oss (utom Elin) är supermycket för skidor utan det är ju mer det där runt i kring som lockar…

Som att bara hänga i backen, dricka lite bubbel och lyssna på musik!

Så efter några åk bestämde vi oss för att äta lunch på Kastrullen där min kompis Nappe jobbar. Jag, Moa och Lojsan åkte dit i förväg och lät Elin åka några mer åk (det var ju så kallt!!!!) haha.

Det blev spagetti och köttfärssås, en oslagbar kombo och väldigt gott att äta efter några timmar i backen!

Lunchen blev lite längre än tänkt så sen hann vi bara med ynka två åk till innan det var dags att börja bege sig till afterskin. Älskar den gör bilden på mig och Lojsan, den känns väldigt vintage.

Vi gick givetvis hem innan afterskin och bytte om, det är ju sen gammalt 😉 Så jag och Moa gick från två ski babes till snowboard tjejer. Ser vi inte ut som det? Haha

Afterskin körde vi självfallet på Verandan vilket var så roligt. Vi stängde bokstavligt talat stället, dansade till och med hem till hotellet.

Hade ca tre timmar hemma på hotellet innan vår middag så då duschade vi och tvättade håret och tog en nap i sängen. Jag svirade om till min egendesignade jumpsuit och en jacka som jag älskar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Den är ifrån Born in Stockholm.

Här ser ni en bättre bild på jumpsuiten. Det är som en skjortjumpsuit men det dröjer tyvärr ett tag innan den kommer ut. Om jag ska vara ärlig tror jag till och med att ni måste vänta till Augusti… Under den hade jag även en bh ifrån nakd som man fick så jäkla snygga bröst i. Här är direktlänk till den!Ni måste köpa, man fick en sinnessjuk klyfta!

Vi åt middag på BOMBOM (gamla Dahlboms), maten var jättegod men lite overpriced to be honest. Och efterrätten var väldigt oklar, DN godispåse med 4 godisar för 69kr. Vi skrattade så vi grät när den kom in. Men vi hade kul! Killarna vid bordet brevid skickade in en flaska bubbel till oss så då skickade vi över några hotshots till dem.

Sen skickade de vodka shots och straxt därefter fick vi helt plötsligt in “födelsedags-hotshots” från “killen i baren”.

Vem vet att Elin fyller år i baren? Vi tittade bort men kände inte igen någon i baren så tänkte att det var killarna vid bordet bredvid som fått nys om Elins födelsedag. Men sen dök gulligaste Nappe upp och sa att de var från honom! Middagen slutade ifall med att vi slog ihop borden med killarna och drack några mer drinkar innan vi tog en taxi till Bygget (den roligaste klubben i Åre).

Här överraskade vi Elin med champagne och bord och ett redigt “Happy Birthday” framförande med isfacklor och allt därtill. Det var så roligt! Hon blev så glad!!!!

Sen anslöt sig även killarna från middagen och så dansade vi hela långa kvällen…

Tack tjejer för världens roligaste dag och en så härlig skidresa!

19 gillar

Kommentarer (12)

 • Vilma

  |

  Ser så härligt ut, Åre är fan livet!!

  Men på tal om bröst & dina kollektioner. Jag blev så himla glad när du skrev att dina designer skulle vara anpassade för alla kroppsformer, så att även vi med större bröst skulle kunna ha dem. Beställde en kimono knot dress(?), men har typ knappt kunnat använda den då urringningen är så bred att boobsen nästan trillar ur. Den är ju så fin tho så behöll den såklart o hoppades att kommande kollektioner skulle vara annorlunda. Men nu ser jag att denna kollektionen också har väldigt stora urringningar o tbh så är det ju ingen med större bröst än dig

  Reply

 • Vilma

  |

  Ser så härligt ut, Åre är fan livet!!

  Men på tal om bröst & dina kollektioner. Jag blev så himla glad när du skrev att dina designer skulle vara anpassade för alla kroppsformer, så att även vi med större bröst skulle kunna ha dem. Beställde en kimono knot dress(?), men har typ knappt kunnat använda den då urringningen är så bred att boobsen nästan trillar ur. Den är ju så fin tho så behöll den såklart o hoppades att kommande kollektioner skulle vara annorlunda. Men nu ser jag att denna kollektionen också har väldigt stora/breda urringningar o tbh så är det ju ingen med större bröst än dig som kommer kunna bära många av plaggen..(kunna och kunna, men du förstår vad jag menar)
  Undrar bara hur du tänker kring det? Kan nämligen inte låta bli att bli lite ”besviken”, med tanke på att du säger att plaggen ska passa fler, oså passar dom fortf inte för många.. Blir lite antiklimax för oss med bröst större än C kupa ish :/
  Kollektionen är ju väldigt fin and thats why I even bother liksom.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej fina! Vad konstigt att du ej kan ha den, kanske hade du behövt en större storlek. Har fått många komplimanger för att de sitter bra på storbystade nämligen. Om du syftar på jumpsuiten du ser i det är inlägget så kan man även knäppa den ända upp. Tanken med plaggen är ju att man ska kunna välja urringningen själv. Kram <3

   Reply

 • Alva

  |

  Kan inte du länka jackan? Så himla fin!!!

  Reply

 • Anna

  |

  Ni ser ut att ha haft det magiskt!!

  Reply

 • Jenny

  |

  Ni ser ut som två bloggare som tror snowboard-tjejer ser ut så ? Åre är så härligt!! Älskar att åka dit.

  Reply

 • Hanna

  |

  Gud vilka snygga solisar Hanna!! Vart är dom ifrån, dom med blått glas? ?

  Reply

 • Philippa

  |

  Hanna! Varifrån är den glittriga tröjan du har på afterskin?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Weekday!

   Reply

 • Sofie

  |

  Jackan ovanför texten: “Vi gick givetvis hem innan afterskin och bytte om, det är ju sen gammalt ? Så jag och Moa gick från två ski babes till snowboard tjejer. Ser vi inte ut som det? Haha” vart kommer den ifrån?? SÅÅ SNYGG!!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Bikbok 🙂

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler