Började morgonen med en överraskning

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Elins födelsedag hurra, hurra hurra!!!! Jag och Moa (som bor i samma rum) fixade därför med tårta, isfacklor och ballonger redan igårkväll så att vi skulle kunna gå upp tidigt imorse och sjunga och överraska och vilken succé det blev! Det enda som gick fel (brukar ju alltid vara nåt) var att ingen av oss kunde blåsa upp ballongerna.

Skrattade så jag nästan kissade på mig åt Moa när hon stod och viftade med isfacklorna men det blev väldigt uppskattat och Elin såg och blev nog väldigt chockad haha.

Efter sången och en efterkonstruktion av utblåsande av ljusen (vi alla ville ha en boomerang på Elin när hon gjorde det) så åt vi tårta med händerna inne på Lojsans och Elins rum.

Innan vi gick ner till den vanliga hotellfrukosten. Nu har vi alla lagt oss för en snabb nap och kl 9.15 sharp tänkte vi bege oss ut i backen. Vi var ute alldeles för sent igår så idag tänker vi hänga på låset till liften. Det här kommer bli en så bra dag, har redan tänkt bubbel-lunch, afterski och utgång.

Grattis Elin! <3

14 gillar

Kommentarer (2)

  • Freja

    |

    Kan inte du länka din plattång eller skriva vad den heter? Den guldiga

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler