Kloof Street House – en restaurang i Kapstaden som ni inte får missa

Sista kvällen i Kapstaden spenderade vi på Kloof Street House, hade försökt få bord där två gånger tidigare under veckan men utan resultat så när vi äntligen fick tag på ett bord för en tidig middag vår sista kvällen så tog vi det erbjudandet. Vi hade nämligen hört så mycket gott om det ifrån vänner och bekanta så vi ville ju verkligen dit.

Atmosfären på restaurangen är både mystisk, sexig, mysig och lite lyxig. Jag älskade det! För det kändes verkligen som att det här stället hade ALLT som jag letar efter på en restaurang.

Jag ville egentligen äta hamburgare men den tog slut precis innan mig så jag tog bakad aubergine och Olivia tog en stek och fasen vad jag ångrade mig när jag fick se och smaka på hennes köttbit. Det var typ det godaste köttet jag någonsin ätit!

Alltså titta hur mysigt på kvällen! Vi satt inne i själva restaurangen fast precis vid fönstret, så det blev nästan som en liten balkong-känsla. Det var så himla trevligt.

Drack en pornstar martini och elderflower drink som hette wild trees eller något. Jag älskar pornstar martinis och den här är riktigt bra!

Efterrätten var också helt otrolig! Caramell cheesecake med popcorn och glass. Alltså detta var så fkn gott!!!!!!! Jag dog. Speciellt för popcornen, like omg. NO WORDS.

Summan av kardemumman, försök få bord på det här stället om ni besöker Kapstaden. Vår middag kostade 350kr var, då drack vi en varsin drink, två glas bubbel, åt en varsin supergod varmrätt och delade på en dessert.

15 gillar

Kommentarer (2)

 • Emma

  |

  Hej Hanna! Jag ska snart själv ta mig till Kapstaden och med tanke på att du nu fått chansen att uppleva det så undrar jag vad du tycler om atmosfären? Många tycker ju att det är en fin atmosfär men tyvärr mycket kriminalitet, är det något du märkt av? Kramar

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag märkte inte av någon kriminalitet alls, men då var jag också väldigt street smart och gick ej någonstans när det var mörkt osv. Så länge man är på sin vakt, bara är i safe områden osv så tror jag att det är lugnt.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler