Hannalicious swim

How do you love this piece? 

Det är en strandtunika och en baddräkt i samma mönster som jag har på mig men jag funderar även på att sätta osynliga pins på slitsen på sidorna på klänningen så att man även ska kunna ha denna om man ska på middag etc. Den är så jäkla fin, jag älskar den!

Denna kommer inte komma förrän i mars tho (det jag plåtar nu kommer i feb), men släpper en stor swim kollektion i mars! Det kommer bli så kul och ni kommer få se några av de baddräkterna även ifrån denna resan och imorgon när jag har min kollektions fotografering.

Nu vill jag veta vad ni tycker om denna, färgen och mönstret?

Tryck på hjärtat nedan om ni gillar <3

141 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (8)

 • Tove

  |

  Hej Hanna!

  Älskar dina inlägg om din bröstförminskning! Har själv fått operation godkänd via landstinget nu, så lycklig för det!! Min fråga är hur det känns nu 1 år efter operationen? Hur lång tid väntade du med att åka utomlands och hur gjorde du med brösten då? Har en resa inbokad ca 6 veckor efter op och är lite orolig inför det..

  Tacksam för svar! ❤️

  Reply

  • En annan

   |

   Hej, jag gjorde en för 6 år sedan och älskade hur det kändes efteråt när man plötsligt hade normalstora, eller i jämförelse små, bröst. Knappt någon smärta efteråt heller och jag var på fötterna och gick runt i stan i princip dagen efter. Jag har aldrig känt mig så fin som när jag shoppade kläder efter det, när alla kläder plötsligt satt så mycket bättre.

   Däremot måste man vara förberedd på och acceptera ärren, och det är säkert subjektivt hur man känner inför det. Mina läkte superfint och blev tunna men är ändå inte helt bekväm med ärren, de påminner mig varje dag om att jag inte ser ”naturlig” ut. Tycker fortfarande det var värt det och hade inte velat få det ogjort, men jag var inte beredd på att ärren skulle störa mig så mycket.

   Efter 4 år gick jag upp i vikt p g a saker som hände i mitt liv och tyvärr växte brösten också, så jag skulle uppmana att vara noggrann med att hålla vikten. De är fortfarande lite mindre än från början dock. Jag har inte gått ner all vikt ännu så kanske återgår de till samma storlek som efter operationen men tvekar faktiskt på det, och de kommer ju tyvärr hänga mer då än efter operation.

   Jag är beredd på att göra det igen (jag bekostade operationen själv), efter att jag fött barn och gått ner till min matchvikt.

   Reply

 • Ida

  |

  Wow vad snygg!!! Älskar mönstret och färgen. Längtar tills den kommer ut i mars. Bra jobbat Hanna <3

  Reply

 • Felicia

  |

  Fin du är och fina dina bröst har blivit! Är det dina ”horisontella” ärr man skymtar nästan undertill precis vid urringningen?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja, exakt!

   Reply

 • M i A

  |

  Åh, helt underbar!!!!🙌🏻 Ska hänga på låset i mars. Kommer dom i fler färger tro? Något vinrött hade funkat för mig isf😉

  Reply

 • Danni

  |

  Ssååå fin!! Ja please sy på några hakar av något slag så man kan ha denna på sig även när man inte är vid stranden, hade vart såååå najs 😍✨

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler