Det här kommer bli ett riktigt bra år

Hej finisar!

Har startat det nya året med ett jobbigt och flåsigt träningspass med tösen här ovan och nu har jag precis kommit ur duschen och ätit lunch. Men nu till hur jag firade in mitt 2018. Vi började hemma hos Lojsan och Buster. Åkte dit runt 14, och medan Lojsan duschade så lagade jag och Buster en sen lunch som vi åt tillsammans med ett varsitt glas bubbel.

Sedan satte vi på hög musik och började sminka oss, jag läste även några lappar ur min komplimangsbox som jag gjorde i början av förra året vilket var så mysigt. Hade till och med fått två lappar av Olivia och Anna som de skrivit och lagt i när jag inte har sett, i smyg. Blev så glad! Finaste tjejerna <3

Spelade även en liten nyårshälsning och en vlogg där jag läser upp några av komplimangerna för er, som kommer upp snart. Men först måste julvloggen upp, den är såååå sen. Så ledsen för det men det har ju varit ledighet.

När vi var klara såg vi ut såhär härliga och glittriga, jag hade på mig en riktigt glittrig jumpsuit som ni hittar här (klick!) och min nya favoritjacka som min syster tycker ser ut som en ko haha. Jackan finns här (klick!).

Killarna styrde middagen så medan de förberedde maten och diverse sågs vi tjejer på några glas bubbel. De hade gjort så fint. Man älskar ju när man ser att killar anstränger sig för att faktiskt göra fint och styra upp lite. Finns inget sexigare tycker jag.

Middagen spårade ganska snabbt vilket var kul! Både tomteblossen och isfacklorna dök upp innan varmrätten serverades haha. Vi körde även en tävling borden emellan men tyvärr förlorade vi den med ett poäng, men det gör inget, jag var glad över att jag kunde svaret på en av frågorna jag haha.

Lojsan stod för bartender-biten och jag agerade musik-ansvarig som vanligt. Men blev ratad av de andra tjejerna, de ville höra mer vengaboys och riktiga klassiker och vi ville som vanligt köra lite gamla och goa rnb hits. Men tycker ändå vi fick till en rätt bra blandning haha.

Såhär glada var vi när desserten dök upp!!!!

Efter middagen och lagom innan tolvslaget dök Lollo B upp med några vänner. Det var jättekul att hon också kom förbi. För som jag sa i min årsresumé så vill jag verkligen försöka hänga mer privat med alla ”blogg-tjejerna” det här året då vi alltid har så kul tillsammans!

Vi tjejer förberedde oss inför tolvslaget med att ta några sista bilder år 2017!

De blev sådär haha…

Sen skålade vi in det nya året med dompa, fyrverkerier, nyårskyssar och små korta tal om vad vi önskar oss det här året och jag har en känsla av att det kommer bli ett riktigt bra jävla år det här. Inte för att mina tidigare år har varit dåliga direkt, snarare helt obeskrivligt bra, men det kommer hända något extra år 2018, jag bara vet det.

Nyårsdagen bjöd på bakis-brunch på Hofen eftersom att det var Lojsan och Burre som stod för bokningen och då hamnar man nämligen alltid på Sturehof haha. De älskar verkligen det stället!

Åt en Egg Royale och vi alla ägnade nästan halva brunchen åt att prata om mitt dejtingliv kändes det som haha. Men det var kul. Det är alltid kul att prata män speciellt med män. Visst? För då lär man sig alltid något nytt.

Fortsatte sedan till Riche för att äta dessert! De har nämligen en fantastisk Gino, jag är inget big fan av desserter tho plus att jag ska snart ska plåta min nästa kollektion i Sydafrika, så jag hoppade det. Men Dani tjatar alltid på den här jäkla desserten och jag har faktiskt smakat den och den är värd att testas!

Gulliga ligan!

Tack för mysigt bakis-häng, en fantastisk nyårsafton och en så jävla bra start på 2018!!!! Jag är så redo för det här året, för en ny start med ny energi, nya mål och nya möjligheter.

28 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (13)

 • Chloe

  |

  Såååå fina<3
  Hade också en galet rolig kväll…./natt och ja morgon haha, vi var uppe och dansade till 6 på morgonen, älskar mitt gäng.
  Har lagt upp ett inlägg om min nyår på bloggen samt en bildbomb på en del av mitt 2017, in och kika om ni vill:)
  Kram på dig Hanna och stort lycka till i Sydafrika<3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Åh vad roligt att höra!! Gott nytt år <3

   Reply

 • Stine

  |

  Hvor er lojsan sin paljett klaning fra?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   DAY! 🙂

   Reply

 • Rebecka

  |

  Hanna! Skulle inte du kunna göra ett sånt inlägg där man kan hitta resekompisar igen?? Är så sugen på att åka på en lägre resa till sommaren men just nu har jag svårt att hitta någon att åka med haha och visst var det så många som sökte resekompisar när du gjorde förra inlägget om de? Hade varit super kul om du hade gjort det igen!

  Kram

  Reply

 • Sanna

  |

  Hej Hanna! Om du skulle få välja var du skulle bo under några månader vilket utav New York eller L.A skulle du föredra? Funderar nämligen på en utbytestermin och vore kul med en åsikt från någon som varit en del i båda! Tack så mycket för en peppig blogg!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Oj så svårt, men kanske L.A ändå! 🙂

   Reply

 • Jennie

  |

  Jag måste smaka det där med egg royal, nu har jag suktas klart det är måste för ett år. Blev sugen på gino nu med, mums!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   JAAA! Så gott är det!

   Reply

 • Emelie

  |

  Hej! Hittade din blogg via en tweet med en printscreen från detta inlägg som påpekade det problematiska i hur du beskriver att du skippade efterätten för att du ska plåta. Jag vet inte vad du har för syn på ätstörningar och fat-shaming, men tänkte bara ge heads up att det kan vara triggande att läsa om man lider av det själv. Menar såklart inget illa med denna kommentar, tänkte bara ge lite konstruktiv kritik! Kram.

  Reply

 • E

  |

  Jag lyssnade på det du sade i dina instastories angående det här med efterrätten. Jag regerade också på det när jag läste om det, men precis som du säger har vi alla ett eget ansvar och jag kunde inte bry mig mindre om att du eller någon annan skippar, jag gör också det. Men så förstår jag också de som dagligen kämpar emot ätstörningar eller de som bara har en skev kroppsuppfattning. En sådan enkel liten sak som ”jag hoppade över efterrätten för att jag vill se bra ut vid nästa plåtning” kan ställa till det för vissa. Jag tänker att kritiken du rent generellt får alltid handlar om hur du uttrycker dig. Testa att inte överdriva så mycket när du beskriver något eller utelämna onödig information som ”jag åt inte efterrätt för att se bra ut” (för det spelar ju ingen roll om dina läsare får veta om du åt den eller inte) så tror jag att de negativa kommentarerna du får per automatik kommer att minska. Det är så tråkigt att du ska behöva ge svar på tal hela tiden, det måste krävas så mycket onödig energi för dig. Fundera över hur du uttrycker dig så tror jag att de negativa kommentarerna kommer att minska och de positiva att öka 😘

  Reply

  • A

   |

   Jag tänker att det nästan är värre att ”låtsas” att man faktiskt ätit efterrätten. Så himla många stora profiler som lägger ut när det äter pizza, glass, efterrätter osv, osv, men i själva verket så knaprar de salladsblad dagarna långa och är pinnsmala. Ger det inte en väldigt skev bild? Hanna ger ju mer en rättvis bild om hur det funkar, man kan ju inte äta efterrätt varje dag det är ju inte särskilt hälsosamt, på något sätt.
   Bara en tanke! Förstår givetvis det du säger.

   Reply

 • Natalie

  |

  Följer dig på instagram och såg din story angående efterrätts diskussionen och måste bara säga herregud människor grow some fucking balls och kom tillbaka, att människor på riktigt blir kränkta av att du inte äter en efterrätt säger mer om dom än om dig. Kan folk bara sluta lägga energi på skitsaker och gå ut och göra något vettigt med sitt liv, tack & hej!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler