Ny adventsljusstake och julklappsinslagning

Fick hem mina lampor jag beställt till lägenheten idag varav den här superfina adventsljusstaken låg i ett av paketen. Alltså ni skulle sett hur stora mina ögon såg ut när jag såg hur stora paketen var jag skulle bära hem? Tur att Bvtler var i närheten och kunde hjälpa mig. Har ni hört talas om det? En tjänst här i Stockholm som kan hjälpa dig med vad som helst när som helst.

Men åter till ljusstaken. Hur fin blev den i mitt stora fönster i vardagsrummet? Dör för den. Ser riktigt pampigt ut. Nu har jag inte ordnat ordentligt i fönstret men det kommer…

Något annat jag har gjort idag är att slå in lite julklappar. Åker ju till Florida på lördag så har behövt fixa med allas julklappar den här och förra veckan eftersom att vi kommer hem igen dagen innan julafton. Så skönt att jag hann slå in lite klappar idag så jag slipper göra allt sista dagen som vanligt… hehe.

Nu ska jag iväg till ett event med Axwell och Ingrosso.

13 gillar

Rekommenderade inlägg

Nu börjar alla influensers "må dåligt" för att det är…

Det där med pekpinnar och översittarfasoner

Julklappstips och de bästa black friday erbjudanderna samlade på ett…

Så här ser en vanlig jobb-dag ut

Nya träningspass, poolparty i hillsen, kristaller och meditation i Linns…

Att dejta i USA vs i Sverige

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Nyttigt julgodis (mina chokladbollar med en tvist)

Vegetarisk tacos med salladsblad

På fredag klockan 07.00!

Svindyr skidåkning och öl med alla säsongare i Aspen

Två life changing sminktips och två helt oredigerade bilder

10 Intressanta frågor och svar

Partykollektionen är ute!

En lägesupdate från ett regnigt LA

Min första Thanksgiving

Antingen vill jag stanna kvar här i Aspen eller så…

Nytt favoritställe i Santa Monica och en rolig dejt

Snöskotersafari och lerduveskjutning - Det är kul att briljera på…

Aspen we're here!

Count your blessings

30 % off my designs

Girls night out!

Mina favoriter från Chimi Eyewear

Kommentarer (9)

 • Hanna

  |

  Hej Hanna! Hade du inte kunnat ha ett till ”hitta en resekompis” inlägg? Hade varit så bra!

  Reply

 • Emelie

  |

  Finaste ljusstaken jag sett! Vart har du köpt den?

  Reply

 • Lovisa

  |

  Hej Hanna, vilken fin ljusstake. Jag måste dock säga att jag tar väldigt illa vid mig när du skriver att du dör för materiella saker hit och dit. Det låter inte bra. För mig och oss som har förlorat någon, jag en närstående familjemedlem, är döden ett sorgligt och laddat ord. Jag förslår att det för dig bara är ett uttryck och att du inte menar illa, men att ”dö” för en ljusstake låter fruktansvärt i mina öron. När jag på nära håll har sett vad döden verkligen innebär. Som trogen bloggläsare ber jag dig ödmjukt att tänka en extra gång på hur du använder det uttrycket. Tack för en annars fin blogg och ha en bra resa. Kram

  Reply

 • Jemima

  |

  Jättefin ljusstake:)

  Reply

 • Emma

  |

  Hej, vet att du skrivit om det här tidigare. Men hur funkar det med promotors i New York? Måste man vara 21 för att det ska funka eller kan man vara 18-19? Ska nämligen till New York nästa höst med ett tjejgäng. Älskar din blogg! <33

  Reply

 • Elin

  |

  Hej!
  Vart är ljusstaken ifrån? 🙂

  Reply

 • Kristina

  |

  Måste bara fråga vart din guldiga spegel kommer ifrån? Man skymtar den lite i sista bilden. Den är superfin!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   IKEA fast för flera år sedan..

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler