Just nu

Just nu ligger jag i soffan och kollar på Keeping Up With The Kardashians efter att ha spelat in en den här Q/A youtube videon jag skrev om tidigare idag. Så kul att ni hade så många frågor men tyvärr hann jag inte med alla. Får göra en till video om ni gillar den här jag gjorde precis.

Vilket fall så mådde jag as dåligt imorse och eftersom att den enda frukosten jag hade var gröt och jag bara mådde illa när jag försökte få i mig det så fick det bli glass till frukost istället. Å nu är jag inne på andra burken #Hälsosamt.. Haha… Men när man är sjuk så får man. Nu ska jag spela in en liten s.k ”synk” till en annan youtube video och sen ska jag lägga mig i soffan och vila igen.

15 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Tina

  |

  åh vill också se keeping up with the kardashians, var kan man titta? 🙂

  Reply

 • Amanda

  |

  Åh, vart tittar du på keeping up with the kardashians??😍😃

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Googlar alltid avsnitten och väljer första bästa!

   Reply

 • World by Tina

  |

  Undrar också vart du hittar en bra streamingtjänst som sänder nya avsnitt, man vill ju gärna vara laglig också. Googla och välja utifrån osäkra länkar känns inget vidare.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler