Just nu

Just nu ligger jag i soffan och kollar på Keeping Up With The Kardashians efter att ha spelat in en den här Q/A youtube videon jag skrev om tidigare idag. Så kul att ni hade så många frågor men tyvärr hann jag inte med alla. Får göra en till video om ni gillar den här jag gjorde precis.

Vilket fall så mådde jag as dåligt imorse och eftersom att den enda frukosten jag hade var gröt och jag bara mådde illa när jag försökte få i mig det så fick det bli glass till frukost istället. Å nu är jag inne på andra burken #Hälsosamt.. Haha… Men när man är sjuk så får man. Nu ska jag spela in en liten s.k ”synk” till en annan youtube video och sen ska jag lägga mig i soffan och vila igen.

15 gillar

Rekommenderade inlägg

Nu börjar alla influensers "må dåligt" för att det är…

Det där med pekpinnar och översittarfasoner

Julklappstips och de bästa black friday erbjudanderna samlade på ett…

Så här ser en vanlig jobb-dag ut

Nya träningspass, poolparty i hillsen, kristaller och meditation i Linns…

Att dejta i USA vs i Sverige

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Nyttigt julgodis (mina chokladbollar med en tvist)

Vegetarisk tacos med salladsblad

På fredag klockan 07.00!

Svindyr skidåkning och öl med alla säsongare i Aspen

Två life changing sminktips och två helt oredigerade bilder

10 Intressanta frågor och svar

Partykollektionen är ute!

En lägesupdate från ett regnigt LA

Min första Thanksgiving

Antingen vill jag stanna kvar här i Aspen eller så…

Nytt favoritställe i Santa Monica och en rolig dejt

Snöskotersafari och lerduveskjutning - Det är kul att briljera på…

Aspen we're here!

Count your blessings

30 % off my designs

Girls night out!

Mina favoriter från Chimi Eyewear

Kommentarer (4)

 • Tina

  |

  åh vill också se keeping up with the kardashians, var kan man titta? 🙂

  Reply

 • Amanda

  |

  Åh, vart tittar du på keeping up with the kardashians??😍😃

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Googlar alltid avsnitten och väljer första bästa!

   Reply

 • World by Tina

  |

  Undrar också vart du hittar en bra streamingtjänst som sänder nya avsnitt, man vill ju gärna vara laglig också. Googla och välja utifrån osäkra länkar känns inget vidare.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler