Just nu

Just nu ligger jag i soffan och kollar på Keeping Up With The Kardashians efter att ha spelat in en den här Q/A youtube videon jag skrev om tidigare idag. Så kul att ni hade så många frågor men tyvärr hann jag inte med alla. Får göra en till video om ni gillar den här jag gjorde precis.

Vilket fall så mådde jag as dåligt imorse och eftersom att den enda frukosten jag hade var gröt och jag bara mådde illa när jag försökte få i mig det så fick det bli glass till frukost istället. Å nu är jag inne på andra burken #Hälsosamt.. Haha… Men när man är sjuk så får man. Nu ska jag spela in en liten s.k ”synk” till en annan youtube video och sen ska jag lägga mig i soffan och vila igen.

15 gillar

Rekommenderade inlägg

Min bröstförmiskning - så ser ärren ut 1,5 år efter…

Att inte känna igen sig själv längre

Känner du dig stressad över andras framgång?

Drar till Kalifornien ett tag...

Bli personen DU vill vara

Recept på nyttig och enkel banan- och jordnötssmörssmoothie

Ert ord är min lag

Höstlook

Min helg i bilder

Just nu

Vad som hänt senaste veckan...

Första dagen på vår girls getaway

Gick i princip runt naken första dagen på Fashionweek

Picknick på Högklint

Kräftskiva med tjejerna på min innegård

The open shoulder dress is on site

Lunch på Rosendahls

Big plans coming my way

No negative energy Friday + recept på vaniljgröt med mosad…

Bloppis på lördag!

Who copied who?

Denim playsuit och tips på en ny, rolig sajt att…

Kidnappat Anna till Gotland

Back in town och redo för v.2

Kommentarer (4)

 • Tina

  |

  åh vill också se keeping up with the kardashians, var kan man titta? 🙂

  Reply

 • Amanda

  |

  Åh, vart tittar du på keeping up with the kardashians??😍😃

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Googlar alltid avsnitten och väljer första bästa!

   Reply

 • World by Tina

  |

  Undrar också vart du hittar en bra streamingtjänst som sänder nya avsnitt, man vill ju gärna vara laglig också. Googla och välja utifrån osäkra länkar känns inget vidare.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler