En lugn vecka – hörde jag rätt?

God morgon!

Har en betydligt lugnare vecka denna veckan än förra. Men av egen erfarenhet så vet jag ju med mig att det sällan brukar sluta upp med lugna veckor för mig men jag ska verkligen försöka den här gången – tacka nej till events, inte boka in mig på för mycket kompishäng, se till att jag har kvällarna för mig själv hemma i lägenheten så jag kan laga någon god middag etc. Det låter väl bra? Här är i varje fall veckans schema…

Måndag: Vaknade sjuk så ska jobba hemifrån och försöka ge mig ut på en promenad för att hämta ut min dörrskylt på NK. Behöver beställa kläder och planera inför Florida.
Tisdag: Förhoppningsvis kunna boxas (men tror det kommer bli svårt…) sen ska jag på julfrukost hos Nouw + jobba hemifrån igen.
Onsdag: På onsdag ska jag ha en ”fixar-förmiddag” – fixa naglarna, göra pedikyr och färga bryn och fransar etc.
Torsdag: Boxas följt av frukost på Berns med en nyfunnen vän.
Fredag: Förhoppningsvis träna Fashionablefit. Sedan möte x 2, ett via skype med Canada och ett någonstans i stan. Ska också senast fredag skicka in 5 stycken idéer till ett hemligt projekt. Så behöver leta inspiration för fullt under veckans gång.
Lördag: Möta upp familjen på Arlanda och åka till Florida!

16 gillar

Kommentarer (6)

  • Hanna Friberg

   |

   36, men hade också kunnat haft 38

   Reply

 • Ebba

  |

  Hej Hanna! Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg där du stylar några utav plaggen från din senaste kollektion med andra ”vanliga” plagg? Jag har själv några plagg från kollektionen (can’t wait tills paketet kommer!!) och hade behövt lite inspiration till hur man kan bära den med andra kläder. Stort grattis till kollektionen, den är så himla fin! Kram

  Reply

 • Hanna

  |

  Hej!
  Du kanske har svarat på denna frågan innan men har inte sett det. Alla dina kläder från kollektionen har ju ännu inte släppts och ska släppas denna veckan, vilken dag?

  Reply

 • Madeline

  |

  Gud vad härligt det låter med en lugn vecka! Hoppas du blir frisk så du slipper resa när du inte känner dig helt frisk…

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler