Min önskelista till tomten

Innehåller adlinks 

På er begäran så tänkte jag idag visa er min lilla önskelista som jag har i år. Nu vet jag med mig att jag inte kommer få så många klappar av tomten eftersom att jag redan fått det mesta (saker till lägenheten) men något litet kan man ju alltid önska sig.

Högst upp på önskelistan står den här modul ljusstaken som man kan bygga hur man vill. Tycker den är så fin och skulle vilja ha den i sovrummet när jag någon gång får upp mina sängbord där. Det är så fint att ha svarta/ mörkgrå ljus i ljusstaken också. Den finns att köpa här (klick!). På plats nummer 2 kommer nog coffe table böcker, de är rätt dyra och tråkiga att lägga pengar på och jag behöver verkligen massa fler till lägenheten. Här nedan har ni fler saker…

1. Vogue coffe table bok här (klick!) 2. Nyckelring ifrån Louis Vuitton eller nyckelring ifrån Valentino 3. Servettringar i guld här (klick!) 4. Bordstabletter som ser ut som sten här (klick!)5. En termometer till köket här (klick!) 6. Chanel coffe table bok här (klick!) 7. Med andra ord här (klick!)8. Doftljus här (klick!)9. Elektriskt ljus kort här (klick!)10. Elektriskt ljus långt här (klick!)<

4 gillar

Kommentarer (12)

 • e

  |

  COFFEE* table

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Oups sorry <3

   Reply

 • Olivia

  |

  Såååååå snygga plagg i den nya kollektionen!! Hoppas man hinner få tag i några!! Kram <3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   JA DU FÅR SITTA BÄNKAD NÄR VI LANSERAR!

   Reply

 • Amanda

  |

  Åh böckerna är ju så fina ?

  Reply

 • Rebecca

  |

  Vad har hänt mellan dig och Anna?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Oj haha, ingenting? Har bara inte setts på ett tag då vi går om varandra i jobb och hon varit nere i Jönköping på helgerna <3

   Reply

 • jemima

  |

  Men gud älskar din lista, detta kommer hamna på min också:) Så spänd på din kollektion:)

  Reply

 • Felicia

  |

  Hej fina Hanna! Kan inte du snälla snälla göra ett inlägg med en liten uppföljning på din resa med bröstförminskningen. Hade uppskattat det så mycket <3 formen, ärren, känslan, ja allt du kan tänka dig dela med dig av. Älskar att du varit så öppen och ärlig hittills, väntar varje dag på ett nytt inlägg i den kategorin!

  Reply

 • Linda

  |

  Önska sig kan man ju alltid, jätteroligt att se din önskelista! Ps. Du var sjukt söt i dagens insta-live när du letade vinnare hihi, puss på dig!

  Reply

 • Eva

  |

  Jag är sååå imponerad av dig Hanna. Som verkligen lyckats växa fram som influencer. Minns när jag lyssnade på måndagspepp och knappt visste vem du var, nu vet i stort sett Alla vem du är utan att knappt veta vad måndagspepp var. Har följt dig ett bra tag nu och det är verkligen kul att se vilka framgångar du gör och vilket jobb du lägger ner på dina sociala medier. Wow, säger jag bara.
  Kraaaaam <3

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler