Allt du vill veta om min lägenhet, den platsbyggda bokhyllan och inredningen

Nu kommer inlägget ni väntat på. Inlägget där jag berättar om allt i lägenheten, vilka färger jag har på väggarna, vem som designat den platsbyggda bokhyllan och vilka som renoverade lägenheten, vart min soffa kommer ifrån, vart gardinerna kommer ifrån och vilka färger de är osv osv. Ni fattar.

Möbler i lägenheten:

Soffa: Colorado, 3 sits ifrån Vasahem här (klick!)
Säng: VILA DELUXE ifrån Atlantis här (klick!)
Heltäckningsmatta i sovrum: JAB, Diva färg ljus beige/ champagne
Matta i vardagsrum: Kilandsmattor finns här (klick!)

Färger i lägenheten:

Platsbyggda bokhyllan: Vallmofrö (Lady Supreme Finish 05) ifrån Jotun
Väggarna i vardagsrummet: Antikgrå (Lady pure color) ifrån Jotun
Väggarna i sovrummet: Soft skin (Lady pure color) ifrån Jotun

FÖRE gardinerna kommit upp i vardagsrum

EFTER gardinerna kommit upp i vardagsrum

FÖRE gardinerna kommit upp i sovrum

EFTER gardinerna kommit upp i sovrummet

För gardinerna anlitade jag Tyghuset till hjälp. Vilket var så skönt för det hade varit ett jäkla meck för mig att mäta, sy upp och sätta upp gardiner på min 3,60 höjd annars. Eller ja oavsett om jag hade haft högt i tak eller inte hade det varit en jäkla utmaning haha.

Sovrum: Sammetsgardiner Varese ifrån Designers Guild – färg Chalk
Vardagsrum: Tyg från Valetta, färg Sail
Kuddar i sängen: DAY home (de tre nya) och HIMLA (de stora beiga bakom alla de andra kuddarna)
Överkast i sängen: HIMLA (det är så freakin magiskt) och här (klick!) finns en BLACK FRIDAY deal på dem.

När det sedan kommer till den platsbyggda bokhyllan så är det ju fantastiska Louise som har designat den och byggt den har Karlsson Golv gjort. Och den gör ju seriöst hela min lägenhet, alla som klivit innanför dörren till mitt hem har DÖTT för den (så nu har jag massa lik i garderoben, därför jag ej får plats med mina kläder haha)

Louise har även hjälpt mig med färger, förvaring och själva helheten i lägenheten och jag är så glad att hon gjort det för det har fått mig att våga testa något annorlunda samt se och tänka på saker som jag själv aldrig hade kommit på. Och eftersom att det är rena rama djungeln där ute så har det varit skönt att få tips och råd ifrån någon som har koll.

Anledningen till att jag valde Louise att hjälpa mig var främst för att jag älskar hennes stil då den är mer annorlunda än den där vanliga skandinaviska stilen. Hon kör liksom mycket mer boutique och italienskt och lyxig feeling vilket jag föll för direkt. Älskar också att hon har sådant öga för detaljer som jag själv aldrig tänkt på.

Var även Louise som kom med den fantastiska idéen att gömma gardinstången bakom stucken i sovrummet and I’m so glad för det ser så sjukt lyxigt ut, typ som ett hotell. Så glad att vi körde på det. Det blev riktigt fett! Hon kom också med idéen om att vi skulle sätta spröjs på balkongdörrarna så att det ska se lite franskt ut.

Uppskattar också att hon alltid varit kontaktbar och i tid. Det var så många som sa till mig att min lägenhet aldrig skulle bli färdig i tid och att jag absolut inte fick räkna med det, vilket gjorde mig så stressad. Men tack vare Louise så blev faktiskt allt klart i tid eftersom att hon var i lägenheten var och varannan dag och kikade så att allt gick rätt till när den renoverades och när de byggde den platsbyggda bokhyllan. Och det var så lyxigt för då behövde inte jag bry mig om det utan kunde bara lita på henne och be henne skicka bilder på framstegen som gjorts osv.

Kan inte annat än tacka dig så Louise, du är bäst!!!! 

Tycker ni alla bör gå in och följa henne på Instagram. Det är så roligt för där lägger hon upp mycket inspo och på hennes instastory så är det också mycket före och efter projekt och före och efter älskar man ju alltid så här kommer några före och efter på min lägenhet också!

FÖRE (mäklarens bilder med vidvinkel objektiv)

EFTER

FÖRE mäklarens bilder (med vidvinkel objektiv)

EFTER

Kan även passa på att säga att lägenheten upplevs mindre på bilderna men in real life känns den mycket större och pampigare nu än innan med den platsbyggda hyllan. Men var lite svårt för mig att fånga på bild!

Hoppas ni tyckte det var ett roligt inlägg!

66 gillar

Kommentarer (56)

 • Mia

  |

  Oj, tyckte lägenheten var mycket finare innan på förebilderna. Mycket ljusare och finare enl min smak

  Reply

  • Frida

   |

   Vilken tur att det inte är DU som ska bo där då… ?

   Reply

   • Mia

    |

    Skrev ju också enligt min smak kan du inte läsa eller 🙂 ?

    Reply

    • Elin

     |

     Men håll dina jävla åsikter för dig själv om de ändå är negativa. Snacka om att trycka ner folk i onödan. Nöt.

     Reply

 • Linn

  |

  Det blev verkligen så fint Hanna! Är helt kär i din platsbyggda bokhylla!

  Reply

 • Jessica

  |

  Hej!

  Först och främst måste jag bara säga att jag ÄLSKAR din lägenhet, wow så fin den är! Önskar helt ärligt att jag bodde där ? Nu till frågan, vad kostar en sån där inbyggd bokhylla ungefär? Är sååå sugen på en sån i min lägenhet, tror de skulle göra min ”döyta” som jag har riktigt fin!

  Reply

 • Rebecka

  |

  Vart är din guldiga spegel ifrån?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ikea fast för flera år sedan!

   Reply

 • Amanda

  |

  Alltså wow wow wow!! Det vart så sjuuukt fint!! Din lägenhet är verkligen goals ?

  Reply

 • Carine

  |

  Älskar din platsbyggda hylla!Färgen o allt?jättefint hem har du.

  Reply

 • Sophia

  |

  Hej! Undrar vart fåtöljen kommer ifrån?
  Lägenheten vart så fin!

  Reply

 • Enna

  |

  Hela din lägenhet har blivit så fin efter renoveringen men måste säga sovrummet och bokhyllan är min stora favorit??

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack!! <3

   Reply

 • My

  |

  Älskar stilen på allt, så lyxigt! Förstår att du trivs, det är en riktig drömlägenhet! <3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   TACK! <3

   Reply

 • Emma

  |

  Hur mycket kostade det att göra en så stor renovering och ha hjälp av en stylist? 🙂

  Reply

  • Ellen

   |

   Är också intresserad av priserna, framför allt vad priset blev på platsbyggda bokhyllan inklusive material, design, bygge osv.!

   Reply

   • Hanna Friberg

    |

    45 000kr ca 🙂

    Reply

 • Linnea

  |

  Var är stuckaturena ifrån? Så fina i taken 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Dcor.se tror jag!

   Reply

 • Jennifer

  |

  Lägenheten är verkligen så jäkla snygg och ser riktigt mysig ut! ? men jag tänkte på en sak: jag såg din haul på snapchat och det hade varit jättebra med en lampa över spegeln så att man kan se kläderna bättre ☺

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack ska tänka på det!

   Reply

 • Matilda

  |

  Hej! Jag undrar om du fått någon klarhet i varifrån din skinnjumpsuit som du bär i detta (http://hannalicious.se/2017/08/31/red-fluffy-shoes/) inlägg kommer ifrån? Har tokletat efter en sån men hittar ingenstans. Vill verkligen ha den!! Finaste jag sett tror jag.
  Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Åh tyvärr inte! Ledsen <3

   Reply

 • Mina Ragnar

  |

  Verkligen såååå mysigt, nu blir man ju riktigt taggad på att flytta hemifrån!!?

  Reply

 • Emma

  |

  Men hur fint blev det inte då? Älskar sammetsgardinerna! Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja, sammetsgardinerna blev helt fantastiska!

   Reply

 • Nicole

  |

  Vilket märke kommer tyget Valetta ifrån? Finns inget märke jag hittar vid det namnet 🙁

  Reply

 • Cecilie

  |

  Hej, hva heter tygen på din sammet soffa? Classic velvet grey eller antracite?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Classic velvet grey!

   Reply

   • Cecilie

    |

    Tack så mycket???

    Reply

 • Sophia

  |

  Vart är fåtöljen ifrån? Den är magisk ?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Sleepo! 🙂

   Reply

   • Hanna Friberg

    |

    Du kanske kan få köpa den om du vill!

    Reply

 • Linnea

  |

  Hej Hanna! Vart har du köpt din fina drinkvagn/serveringsvagn?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den är ifrån Vasahem! 🙂

   Reply

 • Linnea

  |

  Hej Hanna! Vart har du köpt din fina drinkvagn/serveringsvagn? Har letat efter en sååå länge

  Reply

 • Julia

  |

  Hej! Bara undrar vilket mått du har på mattan haha! tänkte köpa samma men är så osäker på storleken..

  Reply

 • Emelie

  |

  Alltså din lägenhet. Drömmen. Allt är sååå fint och du har ju skrivit vart de mesta är ifrån.
  Men såg en liten detalj som jag vill veta vart den är ifrån, den stora krukan i mässing(?) som du har i vardagsrumsfönstret. Letat sönder mig efter en likdan. 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Skultuna!

   Reply

 • Emelie

  |

  Alltså din lägenhet. Drömmen. Allt är sååå fint och du har ju skrivit vart de mesta är ifrån.
  Men såg en liten detalj som jag vill veta vart den är ifrån, den stora krukan i mässing(?) som du har i vardagsrumsfönstret. Letat sönder mig efter en likdan. 🙂 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej fina! Den är ifrån Skultuna och är i matt mässing 🙂

   Reply

 • Bella

  |

  Så otroligt fint!

  Vill köpa likadana gardiner med färgen chalk är ju vit? Har det blivit rätt?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja, allt här är rätt! Det kan vara så att färgen Chalk är färgerna på de tunna gardinerna i mitt sovrum?

   Reply

 • Alexandra

  |

  Så fint efter renoveringen!! Vart är din guldiga runda vas ifrån?? KÄR

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Mio!!

   Reply

 • Josefine

  |

  Alltså dör för din lägenhet! Så sjukt fin och känns så lyxig! Älskar dem mörka och varma tonerna. Fått så mycket inspiration och ska nog försöka våga mig på varma toner här hemma med. Gör sån skillnad för känslan i rummet! Du och Louise har verkligen skapat magi!

  Reply

 • Fatima

  |

  Asså jag är så kär i din lampa i ditt sovrum! Vart har du köpt den och vad ligger den på? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Lampgallerian, den var inte så dyr minns jag men minns inte heller vad den kostade.

   Reply

 • Dinka

  |

  Din heltäckningsmatta i sovrummet är så himla fin, vet inte om jag har kunnat läsa mig till vart du har köpt den och vilken färg?

  Reply

 • Lotta

  |

  Hej. Vilket tyg (färg) är din säng? Och är himla överkastet i färgen champagne? Älskar din lägenhet ❤️

  Reply

 • S

  |

  Hej, vem gjorde din platsbyggda bokhylla och vad kostade det? 🙂

  Reply

 • Bex

  |

  Hej!! Sen fråga, vartifrån är det höga lilla bordet ifrån? Så fint

  Reply

 • Filipa

  |

  From where is your glas / gold table in the living room? Brand / name?

  Thanks in advance:)

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler