The cupcake atm in New York

Cupcake fan? Lojsan har haft en besatthet av den här cupcake maskinen så när hon kom på att det är i New York som den faktiskt existerar så tvingade hon med mig dit på en 40 minuters promenad i kylan. Vi gick och gick och kom aldrig fram. Men sen tillslut så hittade vi den och så köpte vi cupcakes!

Faktum är att självaste cupcaksen var ren och skär besvikelse.

Är cupcakes verkligen muffins? För detta var muffins!

Glad att vi även köpte kakor däremot, för dom, ja dom var helt magiska! Vi beställde även in en varsin red velvet kake latte men den var inget att hänga i julgranen heller. Smakade mest kaffe med glasyr och mjuka kakbitar haha. Ja ni hör nu, ingen vidare hit det inte.

Det plisserade setet är ifrån min kommande kollektionen, men nu är byxorna aningen breda eftersom detta är ett PP sample. De kommer bli perfekta i benen när de är klara! Setet är precis som det tidigare shortssetet fast med långa ben. Och det kommer även i vinrött.

Cupcake stället hette i varje fall Sprinkels och ligger i Uptown och man kunde köpa små gulliga ”Birthday cupcake boxes” osv så det var ändå mysigt. Men det kanske är för att jag inte är något big fan av muffins som jag inte riktigt föll för dessa cupcakes.

9 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (6)

 • Linda

  |

  Hahahaha!!! ”Är cupcake muffins?”, ja det är det #blondinkommentar

  Reply

 • Victoria

  |

  Cupcakes är små söta muffinsbakelser. Det som kännetecknar en cupcake är att den har glasyr på toppen. Googla

  Reply

 • Sanna

  |

  Cupcakes är muffins med en frosting/topping – ofta i form av färskost, florsocker och någon smaksättning.

  Reply

 • Mia

  |

  Men Gud! Hahaha Kan fatta besvikelsen när du inte gillar muffins och gott i kylan så länge! Men så blir det ibland ❤

  Reply

 • Anna

  |

  Hej! Gillar så mycket av det jag sett från din nya kollektion och vill gärna köpa massor. Dock har jag en fundering. Alla byxor ser ut att vara precis lagom i längden för dig, men för mig som är 180 cm lång lär de då nästan bli mer som culotte byxor.. Finns det ingen möjlighet att göra dem i olika längder och inte bara olika storlekar? Ex. M long, S short eller M 34, L 30. Hoppas du förstår! Hade blivit sååå så glad för tror inte jag, och många med mig, kommer kunna bära några av dina fina set annars. Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej fina! Tyvärr så har jag ej gjort kollektionen så denna gången men kan lova dig att några byxor är för långa på mig så du borde nog kunna ha ex kostymsetet om du bär sneakers. Ledsen att det är så men det skulle bli så krångligt att göra extra långa och korta. Detta verkar dock vara väldigt efterfrågat så kanske gör så i någon kommande kollektion. Kram!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler