Behöver en lampa till vardagsrummet

Det börjar bli väldigt tröttsamt att inte ha någon taklampa i varken sov- eller vardagsrum nu när mörket smyger sig på. Jag älskar den här lampan ifrån Flos. Den är snygg, den är maffig, den ger fint ljus och den känns väldigt stilren. Jag tror den hade varit otroligt fin i mitt vardagsrum. MEN jag klarar inte av att i varenda hem här på Östermalm så ser jag den här lampan. Så samtidigt som jag helst av allt bara vill ha den här lampan vill jag verkligen inte det.  HJÄLP MIG! Vart kan jag hitta liknande lampor som ger samma känsla som den här? Jag känner mig helt lost. Har ni några bra tips?

10 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (15)

 • Ellen

  |

  Manolo lampa 20 är super fin!

  Reply

 • Olivia

  |

  Köp en fin gammal kristallkrona, skulle vara så fin i ditt hem! Bryter av mot det moderna 🙂

  Reply

 • Felicia

  |

  Herstal Manolo är så fina, liknande och med bättre pris. Köpte precis en i krom själv men valde likadana glödlampor som den du visar här och inte de större som brukar vara i Manolon. Blev SÅ SNYGGT och ser nästan likadant ut som denna.

  Reply

 • Marianne

  |

  Haha det är så sant att Flos lampan finns i varenda hem – har ju den själv också 😀
  Hoppas du hittar en du är nöjd med <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply

 • Sofia

  |

  Manola är fin men också många som har. Varför inte Grace takkrona? Stilren o snygg

  Reply

 • Josefine

  |

  Flos Taraxacum 88 S1 tycker jag är otroligt fin också Citadel tre ringar!

  Reply

 • jemima

  |

  Va kul att köpa inredning, håller nog med om Flos:)

  Reply

 • Sanna

  |

  Jag älskar mooois heracleum!

  Reply

 • privat

  |

  Fjäderlampa på miomöbler är fint!

  Reply

 • ebba

  |

  om du gillar den på bilden ska du lätt köpa Limited edition Matt svart i flos lampan om du vill ha lite mer unik!!! den är verkligen jättesnygg och är oktobers nyhet, den är dessutom på 10% rabatt nu https://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=191722

  Reply

 • Ida

  |

  Köp en mattsvart sarfatti istället då?
  För även om du hittar en annan fin lampa (finns jättemånga) så kommer du ångra dig om du inte köper en sarfatti.. Anledningen till att alla har den är för att det är den absolut finaste lampan man kan ha! 😀

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja, jag såg att någon tipsade om den. Jag tyckte den var så fin! 🙂

   Reply

 • Vendela

  |

  Håller helt med om att floslampan har blivit uttjatad. Eftersom jag själv jobbar i en lampbutik tänkte jag att det kunde vara roligt att tipsa om en lampa som kanske faller dig i smaken. Du kanske redan har sett den tidigare men jag tror lampan Gross från By Rydens, den amberfärgade, hade gjort sig sjukt bra i din lägenhet. Den finns i två storlekar en större och en mellanvariant.

  Superfin lägenhet du har köpt och inrett, fortsätt på samma sätt! 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler