Snapshots från Marrakesh

Inlägg innehåller adlinks

Vad jag gjorde igår (på min födelsedag) dokumenterade jag på video så medan den håller på att redigeras så tänkte jag bara visa er lite snapshots ifrån Marrakesh som jag inte hunnit lägga upp ännu. Mina fina baddräkt som sitter som smäck är för er som undrat härifrån (klick!)

Annons

Ida, Nicole, Molly och jag var den lilla tjejligan som fotades tillsammans för Deo Doc. Hur bilderna blev kommer ni få se snart. Men tills dess får ni lite behind the scenes här av mig.

Hotellet vi bodde på hette Palais Namaskar och bestod bland annat av lite mindre villor, eller ja mindre och mindre. De var stora och vi hade det så himla drömmigt. Här ovan ser ni en del av poolen hela huset omringades av.

Morning yoga!

Lite närmre close ups på baddräkten.

Som ni finner här (klick!)

Annons

Drack överdrivet mycket te med honung på resan nästan i hopp om att bli av med min förkylning. Det har gått sådär är fortfarande lite krasslig, men hoppas på att börja kunna träna imorgon igen.

Hotellet…

Molly och jag i grönt!

Min kimono klänning finns här (klick!) och Mollys fina gröna blåsa här (klick!)

Poolhäng i villan!

Började lyssna på Sofi Fahrmans podcast 30 plus revar i Marrakesh, den var faktiskt riktigt rolig. Ni borde lyssna. Tips, tips tips! Har ni lite andra podd-tips kanske? Känner att jag har lite podd-torka atm.

Annons

Köper så sällan magasin nu för tiden men gud vad mysigt det är att läsa det ändå. Borde typ köpa med mig det när jag reser. Det är så härligt och lätt att ligga och läsa medan man solar (om man inte orkar lyssna på podcasts dvs).

Ja, där fick ni er en härlig dos av värme, Marocko och vad vi haft för oss på resan. Ser fram emot att inte ha några mer utomlandsresor nu utan bara vara hemma och fixa och dona i lägenheten. Det ska bli jättemysigt.

6 gillar

Kommentarer (4)

 • Linnea

  |

  Du är så snygg Hanna!

  Reply

 • Siri

  |

  Så vackert!

  Reply

 • Matilda

  |

  Ser så härligt ut!! Vart är din rosa skjorta ifrån? Så fin!
  Lite poddtips är Tom&Petter, Penntricket, Sanningens mammor och Fredagspodden! 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nakd! Tack för tips <3

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler