The Box – sjukaste och roligaste klubben i London

Efter den otroligt trevliga lunchen på Sushi Samba så åkte vi hem och laddade om inför kvällen. Och trots att vi hade flera timmar på oss innan vi skulle möta tjejerna för drinkar igen så blev det som vanligt, tiden springer förbi och helt plötsligt hittar man sig själv ligga och titta på helt irrelevanta youtube klipp. Så det blev middag i sängen och sen snabb touch up ifrån dagens look.

Brukar ni tvätta bort sminket ni haft på er på dagen om ni ska ut för middag och lägga en helt ny make? Jag är ju alldeles för lat och orbydd när det kommer till smink vanligtvis men när man umgås intensivt med Anna Bunnfors så blir det liksom en del av ritualen. Så nu har jag också börjat med det.

Vilket fall så startade vi kvällen med drinkar på Aqua. En restaurang/ rooftop bar som ligger väldigt nära många av klubbarna jag brukar hänga på.

Avslutade sedan på klubben The Box som jag pratat mycket om förut. Egentligen ska man gå dit på onsdagar eller torsdagar då det är en “weekday thing” men eftersom att Lily aldrig varit där och Anna aldrig varit på den här i London så var vi tvungna att ge det ett försök. Jag älskar att de börjar med house/ techno och slutar med hip hop. Och showerna var lika sjuka/ bra som vanligt. Satt princip bara och gapade i vanlig ordning haha. Ni måste verkligen gå hit om ni aldrig varit här!!! Det är naket och det är vulgärt och det finns även flera rum man kan gå till där det händer ett och annat. Man måste uppleva det för att förstå!

Det blev en kort vistelse för mig däremot för jag mådde inte så bra så åkte hem och bums i sängen. Det är inte ofta jag är den som åker hem tidigast ska jag säga er men jag kunde inte vara kvar. Mådde jätteilla och kände mig super febrig. Det var helt borta när jag vaknade imorse däremot vilket är lite konstigt för jag övertygad om att jag skulle få flyga hem med feber idag. Tack gud för det!

Nu är det dags att röra sig mot flygplatsen, tack till Airtours som stod för resan! Har haft en magisk helg med mina bästisar och längtar tills jag är tillbaka igen.

8 gillar

Kommentarer (2)

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler