Red satin set

Inlägg innehåller adlinks

Igår hade jag på mig snyggaste setet. Och det bästa är att det passar minst lika bra till dag som natt. Plus att man kan bära byxorna för sig och skjortan likaså. Hade byxorna till en svart crop top häromdagen och skjortan till ett par blå jeans.

Skjortan hittar ni här (klick!), byxorna här (klick!) och mina nya favoritsneakers i sammet finner ni här (klick!). Sen vet jag inte om ni ser mina gula tassel earrings men de är i vilket fall också härifrån (klick!).

Rött har ju verkligen blivit årets färg and I love it. Förut kunde jag inte bära rött trots att jag älskade det för det kändes hela tiden som julafton. Men nu skulle jag kunna gå klädd i rött varje dag.

10 gillar

Kommentarer (9)

 • Elin

  |

  Hej!
  Så fint ?
  Vilken storlek har du på byxorna? Är byxorna i den längden eller har du sytt upp dem?

  Hälsningar
  Elin

  Reply

  • Hanna friberg

   |

   De är i den längden! Perfekt för oss kortare 😉

   Reply

 • Enna

  |

  Riktigt snyggt! ❤️

  Reply

 • Natali

  |

  Hej!
  Jag behöver lite tips då du verkar ha koll på Stockholm! Min bästa kompis fyller år snart och vi tänkte överaska henne med en weekend i Stockholm. Vi tänkte checka in på något hotell, ta någon spabehandling och sedan käka birthdaybrunch, middag och sedan dra ut! Har du något tips på bra brunch, middag och drinkställe samt hotell och spa i Stockholm?
  KRAAAM

  Reply

  • Hanna friberg

   |

   Köpte den för länge sedan! Så den finns nog inte kvar..

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler