Hur man kan spara enkla pengar – off to London!

Inlägg innehåller adlinks

God morgon gänget!

Lyfter alldeles strax mot London Heathrow. Och det här är dagens travel outfit. Älskar hoodien, den är fantastisk! Speciellt cut off shoulder biten. Så go get it!

Eftersom att både jag och Anna behöver spara pengar just nu så hade vi med oss mackor och kvarg att äta till frukost i bilen påväg till Arlanda. En frulle på flygplatsen går ju annars lätt på 150 spänn minst och då är den oftast inte ens god så det var ett smart drag tyckte vi.

Det ska bli så kul med en riktigt tjejweekend i London med mina bästisar!!!!!!

Wiiiiii är så taggad.


Dagens outfit:

Byxor med röda stripes här (klick!), keps här (klick!) , rosa sammetssneakers här (klick!) och hoodie med cut out shoulders här (klick!)

5 gillar

Kommentarer (7)

 • Lovisa

  |

  Åh vad jag älskar din blogg! Det finns ingen som inspirerar mig lika mycket som du gör!!! Och jag älskar när du är så äkta, som att du berättar att ni tog med er egen frukost för att spara pengar eller när du visar lite mer vardag och inte bara flashiga fester. Puss!!

  Reply

 • Emma

  |

  Hej! Blev tvungen att kommentera för jag klarar inte av det mera haha; när du gör t.ex. hauls och du har ett par byxor att visa; SNÄLLA säg “THESE pants” istället för “THOSE pants”. Ingen pratar perfekt engelska, men det stör (vet inte anledningen varför) mig verkligen att höra just det där grammatiska felet. Jättebra medier annars och ha det så kul i London!

  Reply

  • Ellen

   |

   Bra Emma, har också stört mig på det så mycket! Det är inte lätt att prata perfekt engelska men sådana enkla grammatiska fel ska man inte säga.

   Reply

 • economista

  |

  Ett annat tips är ju annars att åka kommunalt istället för taxi… Eller kanske dra ner på antal chanel-väskor? Dina föräldrar hjälper dig ekonomiskt med lägenheten men du reser och shoppar som om det inte finns någon morgondag?

  Reply

  • Hanna friberg

   |

   Vi åkte inte taxi, fick skjuts och jag hade inte behövt ekonomisk hjälp med lägenheten av mina föräldrar men de var snälla och hjälpte till så att jag slapp ta så högt lån på den.

   Reply

 • Hanns

  |

  Haha jag orkar inte! Veckans spartips!

  Reply

 • Mathilda

  |

  Hej Hanna, skulle du kunna göra ett inlägg om bästa sakerna att göra i London, frukost-mat ställen överlag man inte får missa, härliga klubbar med bra musik som man kan dansa till hela natten?
  Jag ska nämligen dit med min tjejkompis och skulle vara jätte kul med ett inlägg om lite tips för våran första gång där! Ha en super bra resa, kram!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler