Red fluffy shoes

Idag hade jag på mig det här. Älskade min outfit och framförallt klackarna. Vill bära dem varje dag resten av det här året. Någon som vet vart kan jag hitta liknande utan klack som blir mer som tofflor? 

Vilket fall så hittar ni jackan här (finns även i rosa), skorna härifrån och skinn jumpsuiten plockade jag ifrån ett presskontakt häromdagen. Minns dessvärre inte vart den är ifrån.

9 gillar

Kommentarer (8)

 • Elsa

  |

  SÅ snygg!!! Kolla ducie London.

  Kram

  Reply

 • Amanda

  |

  Alltså huuur snyggt 😍😍

  Reply

 • Linnea

  |

  Hanna, nu vet jag att du inte ”kan” svara på detta i ett inlägg då det triggar otroligt många människor, men jag hoppas du kan svara mig i kommenarerna iaf. Det ser ut som att du gått ner ganska mycket i vikt under sommaren, och jag undrar bara hur du gjort? På din snap/insta ser man ju ganska ofta drinkar o annat gött men du verkar ändå ha lyckats 🙂 jag kämpar sååå med min vikt o vill få tips hur du gjort/om du gjort något. Kör du fortfarande kostschemat? Jag äter rätt hälsosamt under veckorna och begränsar godsakerna på helgerna, dock inte helt. Jag tränar nån form varje dag och promenerar varje dag. MEEEN det händer inte mycket. Har du nått konkret tips? Kram på dig fina du!

  Reply

  • Hanna friberg

   |

   Hej fina! Jag har bara börjat träna ordentligt eftersom att jag äntligen kan det nu efter operationen. Allt handlar om balans, det är rätt enkelt liksom. Jag äter vad jag vill och tränar. Hoppas du känner att du fick svar på frågan <3

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler