En liten stros i Zermatt

Inlägg innehåller adlinks

Lovisas klänning här (klick!)

Hannas kjol här (klick!) skjorta här (klick!)

Hur fina var vi igår när vi promenerade runt en sväng nere på byn här i Zermatt? Alla tittade på oss som om vi vore utomjordingar för det här är väl mer utav en vandringsdestination än ett “strosar runt i butiker i en kort klänning ställe” hehe.

Så mysigt att våfflorna var hemmagjorda också och glassen var to die for. Blodapelsin och jordgubb, bästa kombon. Fick däremot slänga min glass för annars hade jag inte hunnit bli hungrig till middagen haha.

4 gillar

Kommentarer (5)

 • Va

  |

  Va, slängde du glassen? :p varför köpte du den då?

  Reply

  • Hanna friberg

   |

   För bildens skull hahah

   Reply

   • S

    |

    Hej Hanna! Vad härligt att du är öppen med att du endast köpte glassen för bildens skull 🙂 Undrar dock hur du tänker kring konsumering för sociala medier generellt. Det är ju trots allt slös på resurser att t ex köpa mat och kläder endast för en bild. Kanske sänder ut lite konstiga signaler dessutom t ex att bloggtjejer äter massa glass men ändå är supervältränade osv (drar allt till en spets nu men du fattar 🙂 ). Skulle vara riktigt intressant att höra vad du tänker om det, antingen här i kommentarsfältet eller om du gör ett inlägg kring det! Puss och ha en fin dag 🙂

    Reply

 • Siri

  |

  Härlig färgklick!

  Reply

 • Amanda

  |

  Älskar era outfits!! ??

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler