Tack för stödet – dags för Q/A

Mamma tog dom här bilderna på mig och min syster Amanda imorse

Helt ärligt talat så tänkte jag inte lägga in bilderna som jag la upp i förra inlägget först. Det kändes liksom konstigt och lite föööör privat med sådana där bilder på mina bröst, men när mina föräldrar sa att det inte alls är det och att jag kan hjälpa så många unga tjejer där ute genom att vara öppen med min operation så ändrade jag mig. För det är sant. Ni är ju så många som skrivit till mig att ni funderar och funderat på samma operation som mig att jag inte ens hinner svara er alla trots att jag verkligen vill och försöker.

Det här har varit ett jättestort och svårt beslut för mig. Jag har funderat på den här operationen i över 3 års tid och det var faktiskt inte förrän jag tackade ja till operationstiden som jag kände mig säker på att det var det här jag ville göra. Det är en stor operation och det är en stor förändring men mår man dåligt över sin byst, har ont i nacke och rygg, får skavsår, har dålig hållning och känner sig obekväm i bikinis och kläder – hör av er till vårdcentralen för att få prata med en sköterska. Ni kan göra ett test HÄR för att se om ni uppfyller kriterierna för bröstförminskning via landstinget och då kan jag bara passa på att säga att jag också var osäker på om jag gjorde det, så gå och kolla er även om ni är osäkra. Det värsta som kan hända är att ni får ett nej och då kan man ju faktiskt betala en operation själv hos en klinik.

Bestämde mig förövrigt för att åka till Paris trots allt, sköterskan jag träffade idag sa att allt såg jättefint ut och att det inte ska vara några problem så länge jag lyssnar på min kropp, vilar när jag behöver och ej försöker bära något alls. Så nu har jag sagt hejdå till syrran och resten av familjen och är hemma igen för att packa inför morgondagen.

Tack för alla era fina or och allt ert stöd. Jag tror inte ni fattar hur glad jag blir! Ni är verkligen helt fantastiska och det är så härligt att bara bli överröst med en massa komplimanger och positiv feedback när resten av livet är lite sugit och inte alldeles för glatt just nu i och med läkningsprocessen. Ni är bäst!

P.S. Kommer en stor Q/A imorgon tänkte jag. Så fråga på om ni har frågor kring operationen så ska jag göra mitt bästa på att svara på det i ett inlägg imorgon.

0 gillar

Kommentarer (2)

 • Melissa

  |

  Hej Hanna du är en sån otrolig fin och inspirerande person. Jag ska genom gå en bröstreduktion om någon vecka och ser fram emot resultatet men är så himla orolig över tiden efter ingreppet. Hur kändes det för dig?
  Hade du mkt ont och hur lång tid tog det tills du var tillbaka i vardagen där du kunde utföra dem vanliga vardagssysslorna?
  Mvh

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler