Nyttigt och enkelt halloweensnacks

DSC0119y6

DSC011982

Hur gulligt Halloweengodis?

Hittade receptet hos en av mina favorit Instagrammare här. Hon lägger nämligen alltid upp recept på nyttig och god mat, smoothies och rawfoodsnacks. Dessa rawfoodsnacks tog endast 5 minuter att göra och blev supermumsiga. Ett perfekt alternativ till halloweengodiset med andra ord.

RAW FOOD HALLOWEENGODIS (ca 8 st bollar)
1,5 dl Havregryn
1/2 dl riven Kokos
1 tsk Jordnötssmör (jag hade casewnötssmör pga gillar ej jordnösstmör)
1 tsk Baobab (finns på de flesta hälsokoster)
5-6 st Dadlar, urkärnade
2 st Morötter, skalade och hackade

Mixa morötterna i en matbredare och släng sedan i resten av ingredienserna. Rulla sedan till små bollar och dekorera med Cacao Nibs och Mynta. Förvara kallt några timmar före servering eller ät dem direkt.

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler