Godaste mellanmålet

Senast överförda3Bilder lånade av supermat.devote.se

Efter att Andrea tipsat om en helt fantastisk matblogg i precis min smak (länk här) så var jag tvungen att testa den här chiablandningen bland annat som var supermumsig. I botten är det hallonglass, i mitten chiapudding och högst upp som topping en raw chokladsås, som var magisk!!! Om man ska äta den direkt så rekommenderar jag att ha chiapuddingen i botten dock men om man ställer in den i kylen/frysen så spelar det nog ingen roll.

Chiapuddingen gör du genom att blanda 1 dl chiafrön och en hel burk kokosmjölk.

Hallonglassen gör du genom att mixa 2 dl hallon och 1,5 bananer till en slät smet.

IMG_3836

Raw chokladsås

Raw chokladsåsen innehåller 4 dadlar, 1 dl vatten, 2 msk kakao och 1/2 banan och detta mixar du bara i en matbredare och toppar med. Lägg gärna på lite kakao nibs, hallon och valnötter som topping också, det blev riktigt gott.

Superenkelt recept, tack supermat.devote.se för receptet!

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler